Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos şi-a făcut bagajele şi pleacă: "Real Madrid l-a pierdut!". Oferta multimilionară pe care a acceptat-o

Sergio Ramos şi-a făcut bagajele şi pleacă: "Real Madrid l-a pierdut!". Oferta multimilionară pe care a acceptat-o

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos (34 de ani) pleacă de la Real Madrid. Căpitanul de pe "Santiago Bernabeu" nu-şi va prelungi contractul cu Real Madrid şi va pleca liber la o altă echipă. Florentino Perez şi şefii Realului cred că l-au pierdut deja pe Sergio Ramos şi nu-i vor face o nouă ofertă de prelungire a contractului, după ce prima a fost refuzată de fundaşul de fier care se află la Madrid din 2005.

Sergio Ramos şi-a făcut bagajele şi pleacă: "Real Madrid l-a pierdut!". Oferta multimilionară pe care a acceptat-o

Viitorul lui Sergio Ramos la Real Madrid era incert până acum, însă se pare că acum lucrurile au devenit mai clare. Potrivit informaţiilor oferite de Deportes Cope, în birourile de pe "Santiago Bernabeu", Florentino Perez şi şefii Realului cred că deja l-au pierdut pe Ramos, căpitanul blanco, şi nu-i vor mai face o nouă ofertă de prelungire a contractului, după ce prima a fost refuzată.

Real Madrid i-a oferit o variantă de prelungire a contractului pe încă un an lui Ramos, cu un salariu mai mic decât cel pe care-l încasează acum, însă fundaşul n-a acceptat. Sergio Ramos voia un contract mai mare de un an şi măcar acelaşi salariu pe care-l are acum pe "Santiago Bernabeu". Politica Realului este ca jucătorii de peste 30 de ani să primească prelungiri doar pe an. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Cristiano Ronaldo, care a plecat în 2018 de la Madrid pentru că nu s-a înţeles cu Floretino Perez la bani şi la durata contractuală.

Sergio Ramos pleacă liber de la Real Madrid! Manchester United l-a convins să semneze!

Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din istoria fotbalului, Sergio Ramos, are deja o înţelegere semnată cu viitoarea echipă, potrivit informaţiilor oferite de presa spaniolă. Manchester United l-a convins, în sfârşit, pe Sergio Ramos să semneze pe Old Trafford. Ramos va încasa un salariu de excepţie în Premier League, de aproximativ 226.000 de euro pe lună, adică 10 milioane de euro pe an.

Sergio Ramos e un fotbalist pe care Manchester United îl vrea de mai mulţi ani, însă n-a reuşit niciodată să ajungă la o înţelegere cu Real Mdarid pentru transfer.

La Real Madrid din 2005, Sergio Ramos a strâns nu mai puţin de 668 de meciuri, 100 de goluri şi 40 de pase de gol, iar în palmares a adunat patru Ligi ale Campionilor, cinci titluri de campion al Spaniei, dar şi trei Supercupe ale Europei şi patru Mondiale ale Cluburilor.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridplecaresergio ramos pleaca de la real madridsergio ramos ofertasergio ramos echipasergio ramos transfer 

viewscnt
Articole similare