Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Buş a dezvăluit de ce e MM Stoica supărat pe el: „Îi prezint scuze pentru asta!”

Sergiu Buş a dezvăluit de ce e MM Stoica supărat pe el: „Îi prezint scuze pentru asta!”

Superliga

Comentarii

Sergiu Buş (28 de ani) a părăsit-o pe FCSB şi a semnat cu Seongnam, o echipă din Coreea de Sud. Atacantul, însă nu e mulţumit de felul cum şi-a luat rămas bun de la Meme Stoica, managerul general al roş-albaştrilor.

Buş a mărturisit pentru ProSport că în primă fază a vorbit cu MM Stoica şi i-a transmis că vrea să rămână la FCSB. Pe urmă, pe fir au intrat cei de la Seongnam, dar Buş nu i-a comunicat în mod direct managerului de la FCSB dorinţa lui de a pleca din România.


Încă nu am plecat în Coreea, astept să punem la punct toate detaliile plecării. Trebuie să mai primesc nişte acte de la un curier.  Dar vreau pe această cale să îi prezint scuze domnului Mihai Stoica. Simt că l-am dezamăgit cu acestă plecare.
„Dânsul nu voia că eu să plec şi ştiu că a discutat şi cu nea Gigi Becali, dar patronul a acceptat oferta. Am vorbit la telefon şi mi-am luat la revedere şi de la domul Becali. Însă am acest regret în suflet faţă de Mihai Stoica, deoarece este bine când pleci să îţi laşi loc de bună ziua peste tot. Eu ştiu că îi promisesem ceva domnului Stoica, dar atunci când am vorbit cu dânsul oferta asta nu era concretă. Eu îi spusesem că voi rămâne, dar vă repet: atunci când am discutat cu domnul Mihai Stoica erau doar nişte simple discuţii cu cei din Coreea de Sud. Apoi totul s-a concretizat în două zile
”, a declarat Buş.

Buş se pregăteşte de o nouă aventură departe de România.

Am cerut informaţii şi sfaturi despre campionatul din Coreea de Sud de la Ianis Zicu. El a jucat acolo şi mi-a dat multe informaţii. Le urez multă baftă colegilor mei şi aştept să îmi trimită şi mie o medalie de campion. Sunt sigur că după ce vor lua titlul mulţi dintre ei vor prinde transferuri importante pentru cariera lor.
Regret şi faptul că nu am dat goluri aşa cum îşi dorea nea Gigi de la mine. Dar nu mi-am intrat aşa de repede în ritmul de joc al echipei. Însă aveam susţinerea lui Meme Stoica şi a celor din staff. Eu am prins o convocare şi la echipa naţională. Deşi sunt convins că o să îmi fie greu să mai prind din Coreea de Sud şi alte convocări, nu îmi voi lua gândul de la naţională
”„ a spus Buş pentru sursa citată.

 BUŞ, SALARIU IMPRESIONAT ÎN COREEA DE SUD

Sergiu a prins un contract excelent în Asia, la Seongnam. A semnat pe două sezoane şi va avea un venit de 500.000 de euro pe an, la care se vor adăuga bonusuri. În acest moment, niciun fotbalist din Liga 1 nu are un contract de jumătate de milion de euro! Seongnam a terminat, sezonul trecut, pe locul 9 din 12 formaţii câte conţine prima ligă sud-coreeană.
Sergiu Buş a marcat doar două goluri în cele 11 jocuri oficiale de la FCSB, după ce la Gaz Metan Mediaş a avut un sezon impresionant în stagiunea 2019/2020.

  • 800.000 de euro este cota lui Sergiu Buş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com


 

Afla mai multe despre: sergiu bus 

viewscnt
Articole similare