Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Buş a fost dorit de către Gigi Becali la FCSB, dar s-a făcut de râs în meciul cu Dinamo. Atacantul a oferit ratarea campionatului | VIDEO

Sergiu Buş a fost dorit de către Gigi Becali la FCSB, dar s-a făcut de râs în meciul cu Dinamo. Atacantul a oferit ratarea campionatului | VIDEO

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Sergiu Buş a intrat în atenţia lui FCSB după prestaţia avută în acest campionat. Atacantul a fost dorit de către Gigi Becali după ce a marcat nouă goluri în acest sezon la Mediaş. Vârful de 27 de ani îşi putea îmbunătăţi seria, dacă nu ar fi avut execuţia lamentabilă din meciul cu Dinamo.

În minutul 64, la scorul de 1-0 pentru Gaz Metan, Sergiu Buş a primit mingea într-o poziţie ideală, dar nu a reuşit să marcheze deşi poarta era goală.

Piscitelli a respins în faţă şutul lui Chamed, balonul a ajuns la Buş, care cu toată faţa în poarta a ratat execuţia şi nu a reuşit să înscrie al zecelea său gol din acest campionat.

În această iarnă, Sergiu Buş a fost dorit la FCSB de către Gigi Becali, dar patronul vicecampioanei României s-a răzgandit. În locul lui Buş, la roş-albaştrii a ajuns un alt vârf de careu care să îi facă concurenţă lui Gnohere, Adrian Petre.

  • Pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Sergiu Buş este cotat la 750 de mii de euro
  • 23 de meciuri şi 9 goluri are atacantul lui gaz Metan Mediaş în acest sezon de Liga 1 

Afla mai multe despre: busgazrataredinamofcsbbecali 

viewscnt
Articole similare