Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Buş a semnat şi a vorbit de plecarea de la FCSB: "A fost un şoc pentru MM Stoica”. Cum vede transferul în Coreea de Sud

Sergiu Buş a semnat şi a vorbit de plecarea de la FCSB: "A fost un şoc pentru MM Stoica”. Cum vede transferul în Coreea de Sud

Superliga

Comentarii

Sergiu Buş (28 de ani) nu a reuşit să se impună la FCSB şi după doar şase luni a semnat cu Seongnam, echipă din Coreea de Sud.

Sergiu Buş (28 de ani) nu a reuşit să se impună la FCSB şi după doar şase luni a semnat cu Seongnam, echipă din Coreea de Sud.

Nu mă aşteptam să plec atât de repede de la FCSB. De ast am şi semnat pe 3 ani. Voiam să fiu un pic mai longeviv. Dar a venit oferta asta şi a fost grea de refuzat. Nu ştiu foarte multe despre Coreea de Sud. Ştiu doar ce m-am interesat. Am căutat pe Google, m-am informat. Distanţa e puţin cam mare. Probabil asta face să fie totul o provocare. Dar abia aştept să merg acolo. M-am uitat puţin peste fotbalul de acolo, dar nu cât să trag concluzii. E diferit fotbalul acolo. Am jucat amicale cu echipe din Coreea de Sud. Dar cred că mă pot acomoda repede”, au fost primele declaraţii ale atacantului, întrebat de gsp.ro., despre noua experinţă în Coreea de Sud.

Lui Buş, experinţa la FCSB i-a lăsat un gust amar, dar a mărturisit că oferta din Coreea de Sud a fost una foarte bună pentru viitorul său. Atacantul a povestit cum şi-a luat rămas bun de la MM Stoica, managerul general al echipei.

Când m-am întâlnit cu el, în momentul în care am fost să-mi iau rămas bun de la colegi, era uşor supărat cred. Îl înţeleg, cred şi ştiu şi eu că am fost un jucător important. În ciuda faptului că ieşeam repede din teren. Mereu m-am văzut ca pe un jucător important, probabil şi dânsul a crezut la fel. A căzut ca un şoc pentru dânsul plecarea mea. Totul s-a întâmplat repede. În decurs de câteva ore cluburile s-au înţeles. Nici n-am apucat să anunţ pe cineva. În afară de mine şi Bogdan Apostu nu ştia nimeni.”

Jucătorul a mărturisit că nu a avut o ultimă discuţie cu patronul formaţiei din Bucureşti, Gigi Becali. „N-am vorbit personal. Am făcut un telefon fără fir prin Bogdan. I-a spus agentului meu să nu cred că dânsul a renunţat la mine uşor. Însă oferta a fost bunicică, mai ales că eu am venit liber aici. Oricum aş fi jucat mai puţin, domnul Becali având politica proprie, de a promova tinerii jucători. Dânsul vrea să producă bani. Chiar îi mulţumesc pentru tot, am 28 de ani, o familie în spate, mă ajută transferul. Această şansă nu era de ratat”, a conchis Buş.

FCSB a încasat 300.000 de euro pentru transferul lui Sergiu Buş în Coreea de Sud.

Doar 2 goluri a reuşit Buş să marcheze pentru FCSB în 11 partide jucate. Pe parcursul carierei, Sergiu Buş a jucat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia Sheffield, Salernitana, Astra şi Levski Sofia.

  • 800.000 de euro este cota lui Sergiu Buş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergiu bus 

viewscnt
Articole similare