Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Buş, avertizat de Toni Petrea: "E o problemă"! Antrenorul FCSB a glumit când a auzit despre revenirea lui Reghecampf: "Nu, să nu vină"

Sergiu Buş, avertizat de Toni Petrea: "E o problemă"! Antrenorul FCSB a glumit când a auzit despre revenirea lui Reghecampf: "Nu, să nu vină"

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, s-a declarat mulţumit după ce a ajuns pe primul loc, în urma victoriei cu FC Botoşani, scor 4-1. De asemenea, i-a lansat un avertisment lui Sergiu Buş şi a glumit pe seama informaţiei revenirii lui Laurenţiu Reghecampf în Liga 1.

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Ca de obicei, Sergiu Buş a fost schimbat la pauză, după ce a ratat incredibil cu poarta goală, iar Toni Petrea a vorbit şi despre atacantul de la FCSB:

"Am avut o primă repriză cu un început ezitant. E important că am revenit rapid, că am egalat rapid. Cred că în repriza a doua am controlat jocul. E o victorie importantă pentru noi, în momentul de faţă. Tănase şi Man sunt într-o formă bună, însă vreau să remarc jocul întregii echipe, mai ales în repriza a doua. Ne-am gândit că putem ajunge pe primul loc, dar acum e important să ne menţinem aici. Fiecare meci va fi foarte dificil. 

Mă bucură evoluţia noastră, campionatul e lung, mai sunt multe meciuri de disputat şi mai pot apărea surprize. Dacă băieţii convocaţi vor avea şansa de a juca la naţionale, vor face faţă cu brio. 

Eu am discutat cu Sergiu Buş, ştie ce vreau de la el. Nu reuşeşte să marcheze, iar pentru un atacant e o problemă. Nu ştiu despre nicio listă neagră", a declarat Toni Petrea.  

Din informaţiile Telekom Sport, Laurenţiu Reghecampf e dorit la Universitatea Craiova, după ce a devenit liber de contract: "Mi-e greu să spun dacă va veni Reghecampf la Craiova", apoi, Toni Petrea s-a gândit că va avea o misiune mult mai grea către titlul Ligii 1 şi a glumit: "Nu, să nu vină la Craiova (n.r. - râde)", a încheiat antrenorul de la FCSB. 

 

Afla mai multe despre: fcsbtoni petrealaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare