Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Buş face haz de necaz! Ce postat atacantul pe reţelele de socializare: „Momentul în care mi-am dat seama că am încurcat-o”

Sergiu Buş face haz de necaz! Ce postat atacantul pe reţelele de socializare: „Momentul în care mi-am dat seama că am încurcat-o”galerie foto

Superliga

Comentarii

Sergiu Buş (28 de ani) a rezistat în curtea FCSB-ului mai puţin de şase luni. Atacantul a jucat doar 11 meciuri, iar de şase ori a fost schimbat după primele 45 de minute.

Sergiu Buş, proaspăt transferat în Coreea de Sud, face haz de necaz pe reţelele de socializare de experienţa de la FCSB.

Fotbalistul, care nu a fost pe placul lui Gigi Becali, a postat poza aceasta cu mesajul ironic: „Acel moment în care realizezi că ai 45 de minute să marchezi un hattrick. A fost momentul în care şi-a dat seama că a încurcat-o”.



Pe parcursul carierei, Sergiu Buş a jucat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia Sheffield, Salernitana, Astra şi Levski Sofia.
Sergiu a prins un contract excelent în Asia, la Seongnam. A semnat pe două sezoane şi va avea un venit de 500.000 de euro pe an, la care se vor adăuga bonusuri. În acest moment, niciun fotbalist din Liga 1 nu are un contract de jumătate de milion de euro! Seongnam a terminat, sezonul trecut, pe locul 9 din 12 formaţii câte conţine prima ligă sud-coreeană.

Am cerut informaţii şi sfaturi despre campionatul din Coreea de Sud de la Ianis Zicu. El a jucat acolo şi mi-a dat multe informaţii. Le urez multă baftă colegilor mei şi aştept să îmi trimită şi mie o medalie de campion. Sunt sigur că după ce vor lua titlul mulţi dintre ei vor prinde transferuri importante pentru cariera lor.
Regret şi faptul că nu am dat goluri aşa cum îşi dorea nea Gigi de la mine. Dar nu mi-am intrat aşa de repede în ritmul de joc al echipei. Însă aveam susţinerea lui Meme Stoica şi a celor din staff. Eu am prins o convocare şi la echipa naţională. Deşi sunt convins că o să îmi fie greu să mai prind din Coreea de Sud şi alte convocări, nu îmi voi lua gândul de la naţională
”„ a spus Buş pentru sursa citată.

  • 2 goluri a marcat Buş în roş-albastru, dintre care unul a fost reuşit din penalty
  • 800.000 de euro este cota lui Sergiu Buş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergiu bus 

viewscnt
Articole similare