Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Buş s-a transferat la CFR Cluj. Pe ce perioadă a semnat atacantul crescut în Gruia şi trecut pe la FCSB | OFICIAL

Sergiu Buş s-a transferat la CFR Cluj. Pe ce perioadă a semnat atacantul crescut în Gruia şi trecut pe la FCSB | OFICIAL

CFR Cluj

Comentarii

Sergiu Buş (29 de ani) a semnat cu CFR Cluj. Atacantul, crescut în Gruia şi trecut pe la FCSB, a semnat pe doi ani şi jumătate cu campioana României.

Sergiu Buş s-a transferat la CFR Cluj: a semnat pe doi ani şi jumătate! OFICIAL

Bogdan Apostu, agentul lui Sergiu Buş, a anunţat pe pagina de Facebook că atacantul a semnat cu CFR Cluj un contract pe doi ani şi jumătate, astfel că revine în Gruia, unde a crescut, şi în Liga 1.

În ultimul sezon, Sergiu Buş a jucat destul de puţin în Coreea, la Soengnam FC. Vârful de atac a strâns 728 de minute, un gol şi o pasă de gol în 19 meciuri. Buş a ajuns la Seongnam de la FCSB, care l-a luat gratis de la Gaz Metan, însă acesta nu a convins la formaţia patronată de Gigi Becali.

Ce a spus Dan Petrescu despre transferul lui Sergiu Buş la CFR Cluj

Tehnicianul celor de la CFR a făcut şi o dezvăluire interesantă. Întrebat de transferul lui Sergiu Buş, Dan Petrescu a dat de înţeles că atacantul ar urma să semneze cu clujenii luni. ”(n.r. Sergiu Buş vine la CFR?) E posibil, acum dacă mi-ai zis tu, ar fi bine. E un atacant bun. (n.r. ar semna mâine cu CFR) Vedem mâine, dacă va fi adevarat, ar fi bine pentru club, pentru că e un jucător crescut aici, la Cluj, şi mai ales că la lista B noi nu prea avem jucători în afară de Păun. Şi ar fi ideal dacă ar putea să vină”. a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă după victoria cu CS Mioveni, 1-0 în Gruia.

Afla mai multe despre: sergiu busoficialcfr cluj 

viewscnt
Articole similare