Experiențe împreună.
You are here:

Sergiu Hanca şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Transferul, anunţat chiar de fotbalist: "Viaţa mea e Dinamo"

Sergiu Hanca şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Transferul, anunţat chiar de fotbalist: "Viaţa mea e Dinamo"
Comentarii

Fotbalistul echipei poloneze Cracovia, Sergiu Hanca (28 de ani), a anunţat că doreşte să-şi încheie cariera la Dinamo, clubul său de suflet. Mijlocaşul e dispus să li se alăture "câinilor" indiferent de situaţia clubului sau de liga în care evoluează.

Sergiu Hanca doreşte să revină la Dinamo

Fostul fotbalist din "Ştefan cel Mare" are parte de cea mai bună perioadă a carierei în Polonia, la Cracovia, cu care se află pe locul cinci în prima ligă şi unde a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai clubului. Totuşi, Sergiu Hanca nu poate uita de echipa sa de suflet din România.

Mijlocaşul s-a înscris în programul DDB şi a anunţat că doreşte să-şi încheie cariera la Dinamo: "Mi-e dor de ţară, de momente, mai stau şi mă mai uit, dar nu mi-e dor de fotbalul românesc. Doar la sfârşitul carierei vreau să revin, să-mi închei cariera la Dinamo. Şi Andreea (n.r. - Andreea Hanca) ştie şi lucrurile pe care le doresc de la fotbal. Ştie că viaţa mea e Dinamo. Cariera mea fotbalistică vreau să se încheie acolo. Când îmi voi încheia cariera, nu mă va interesa unde va fi Dinamo. 

Vorbesc cu mulţi colegi de la Dinamo. Cu oamenii din conducere m-am înţeles foarte bine, sufăr pentru ei. Dar eu sunt optimist că vor reveni, e ceva imposibil ca Dinamo să retrogradeze, dar totul depinde de ei. Ştiu că e presiunea foarte mare şi mereu le ţin pumnii şi sunt alături de ei. Eu stăteam în vestiar, toată lumea vorbea, iar eu mă uitam la meciul lor (n.r. - Academica Clinceni - Dinamo 1-3)", a declarat Sergiu Hanca la Look Sport LIVE. 

De asemenea, Hanca a vorbit şi despre situaţia în care a ajuns Dinamo: "E uşor să dăm vina pe unul sau pe altul. E o consecinţă a lucrurilor care s-au întâmplat în ultimii ani. În viaţa fiecărei echipe sunt momente dificile. Şi după o perioadă rea vine o perioadă bună. E impecabil ce fac fanii, dar cred că şie ei sunt conştienţi că Dinamo are nevoie de un patron care să investească mulţi bani, milioane de euro ca echipa să facă performanţă", a mai spus ex-dinamovistul. 

Sergiu Hanca, plecare cu scandal de la Dinamo

În decembrie 2018, Sergiu Hanca a părăsit Dinamo, după conflictul dintre câţiva suporteri şi soţia sa, Andreea Hanca. Partenera fotbalistului şi-a împărţit mai multe cuvinte "grele" cu fanii dinamovişti, iar Sergiu Hanca s-a enervat odată ajuns la vestiare. 

După câteva zile în care şi-a gândit pasul următor, Sergiu Hanca a părăsit clubul din "Ştefan cel Mare" şi a semnat cu Cracovia. 

viewscnt
Articole similare
CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a invins in Suedia, pe Djurgarden