Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Hanca şi cel mai greu moment în plină pandemie: ”Era pustiu, pustiu, ca într-un film de groază” EXCLUSIV

Sergiu Hanca şi cel mai greu moment în plină pandemie: ”Era pustiu, pustiu, ca într-un film de groază” EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Sergiu Hanca şi soţia sa, Andreea, au vorbit despre dificultăţile pe care le-au întâmpinat în perioada pandemiei.

Hanca şi-a amintit într-un interviu acordat pentru Telekom Sport cum a decurs experienţa din Islanda, alături de echipa naţională:

”Când am fost în Islanda, am făcut teste luni dimineaţa, cu 72 ore înainte, am călătorit marţi şi am făcut din nou test. pentru ce, nu ştiu! procedura UEFA presupunea să faci cu 72 de ore înainte de meci testul. Noi am ajuns marţi în Islanda şi au vrut să ne retesteze pentru a fi siguri de anumite lucruri. Rezultatele au venit miercuri, au zis că vin marţi seara, n-au ajuns, credeam că vor fi gata marţi noaptea, n-au fost gata. Miercuri ne-am trezit foarte devreme şi aşteptam, întrebam între noi fotbaliştii, nimeni nimic.  Toţi ne gândeam că nu putem fi liniştiţi cu testele astea, să ne concentrăm doar pe meci.  Am fost carantinaţi în hotel, nu aveam voie să ieşim la antrenament fără test” a mărturisit Hanca.

”Ţin minte când am plecat din Islanda în Norvegia aeroportul era pustiu, pustiu, ca într-un film de groază, toate zborurile anulate” şi-a amintit Sergiu Hanca, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Nici pentru Andreea, situaţia nu a fost mai uşoară: ”Vorbeam cu Sergiu şi îmi spunea n-am nicio problemă, sunt ok şi dacă aş fi pozitiv, dar problema mea e că rămân aici în Islanda şi nu e deloc drăguţ aici. Mă gândeam cum să iau eu avionul, să mă duc să stau cu el că mi-a spus că dacă stau aici 2 săptămâni singur, o iau razna” a mărturisit şi Andreea, soţia fotbalistului

Totuşi, Hanca a rămas şi cu detalii plăcute după experienţa de la echipa naţională: ”Mă bucur că am avut ocazia să învăţ ceva pentru viitor, chiar dacă am pierdut. Cred că toţii, de la primul om până la ultimul om din cadrul naţionalei am învăţat ceva şi vedeţi cum e soarta, am picat în grupă cu Islanda. Soarta a fost de partea noastră şi acum avem o şansă să demonstrăm că totul a fost o greşeală, că suntem o ţară mai bună decât ei din punct de vedere fotbalistic şi să terminăm înaintea lor, implicit să ne calificăm la CM” a mărturisit Hanca, pentru Telekom Sport.

Sergiu Hanca joacă din 2017 în Polonia, la Cracovia, acolo unde este considerat unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Internaţionalul român a mai jucat în cariera sa la Snagov, Bihor, Târgu Mureş şi Dinamo Bucureşti.

A cucerit în cariera sa patru trofee. Două dintre ele în România, cu ASA Târgu Mureş (Supercupa României) şi Dinamo (Cupa Ligii). Celelalte două, Hanca le-a câştigat în Polonia (Cupa şi Supercupa în sezonul 2019-2020).

Hanca a debutat în 2017 în echipa naţională şi a strâns cinci selecţii, fără să marcheze vreodată. A punctat în schimb de 13 ori pentru Cracovia. 

Afla mai multe despre: sergiu hanca 

viewscnt
Articole similare