Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seria "Top Interviurilor" continuă cu un nou invitat special. Nu rataţi întâlnirea cu Geraldo Alves, joi, de la ora 20:00, la Telekom Sport 3

Seria "Top Interviurilor" continuă cu un nou invitat special. Nu rataţi întâlnirea cu Geraldo Alves, joi, de la ora 20:00, la Telekom Sport 3

Top Interviuri

Comentarii

Geraldo Alves, unul dintre cei mai buni jucători străini din istoria Ligii I, vine la o nouă ediţie a emisiunii "Top Interviuri".

Geraldo Alves a câştigat tot ce se putea în fotbalul românesc, titlul, Cupa şi Supercupa României, alături de echipele la care a evoluat, FCSB, Petrolul şi Astra, iar acum a acceptat invitaţia lui Alexandru Săbău de a veni la "Top Interviuri".

Fostul fundaş central va dezvălui momente inedite trăite în cariera sa, atât din fotbalul portughez, unde a evoluat pentru Benfica Lisabona, cât şi din campionatul Greciei, după perioada petrecută la AEK Atena, sau chiar din Liga I. 

În mod cert, Geraldo Alves va vorbi şi despre relaţia pe care o are cu fratele său, Bruno Alves, campion european cu naţionala Portugaliei, în 2016. Nu rataţi "Top Interviul" cu Geraldo Alves, joi, de la ora 20:00, la Telekom Sport 3.

Geraldo Alves s-a retras în 2017, iar în cariera sa a cucerit tilul în Liga I, cu Astra (2016), Cupa României, cu FCSB (2011) şi cu Petrolul (2013), şi Supercupa României, cu Astra (2016).

Geraldo Alves (39 de ani) a jucat de-a lungul timpului la Benfica, Beira-Mar, Gil Vicente, Pacos Ferreira, AEK Atena, FCSB, Petrolul şi Astra.

Afla mai multe despre: geraldo alvestop interviuri 

viewscnt
Articole similare