Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serie A - Rezumatele zilei VIDEO | Parma a pierdut cu Milan, iar Torino a bifat o victorie de aur

Serie A - Rezumatele zilei VIDEO | Parma a pierdut cu Milan, iar Torino a bifat o victorie de aur

Serie A

Comentarii

Parma a pierdut pe teren propriu cu AC Milan, scor 1-3.

Parma lui Man şi Mihăilă a călcat din nou greşit în Serie A. Cu fostul jucător de la FCSB integralist, emilienii au avut o primă repriză de coşmar contra Milanului. Rebic şi Kessie au marcat pentru diavoli. Parma s-a trezit după pauză, impulsionată şi de eliminarea lui Ibrahimovic. Gagliolo a redus din diferenţă şi a păstrat suspansul pentru un final tensionat de meci. Parma s-a aruncat în atac în căutarea egalării, dar golul a venit tot la poarta ei. Leao a marcat la ultima fază şi a stabilit scorul final, 1 la 3.

Speranţele Parmei de salvare au primit o lovitură şi de la Udine, unde Torino a reuşit o victorie de aur. Golgheterul Bellotti a marcat din penalti singurul gol al meciului, iar taurii s-au distanţat la şapte puncte de echipa lui Man şi Mihăilă. În plus, au şi un meci mai puţin disputat.

Crotone a fost la câteva minute de o victorie care să îi menţină vii speranţele de salvare. A condus-o cu 1-0 şi cu 2-1 pe Spezia, însă a sfârşit învinsă într-un final incendiar de meci. Maggiore a restabilit egalitatea în minutul 89, înainte ca Erlic să îi dea lovitura de graţie echipei lui Drăguş. Spezia s-a impus cu 3-2 şi s-a distanţat la 10 puncte de zona retrogradării.

Afla mai multe despre: rezumate serie a 

viewscnt
Articole similare