Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serie A s-a oprit, dar Juve se gândeşte la viitor! Fotbalistul vânat de Barca şi Real Madrid poate ajunge lângă Cristiano Ronaldo

Serie A s-a oprit, dar Juve se gândeşte la viitor! Fotbalistul vânat de Barca şi Real Madrid poate ajunge lângă Cristiano Ronaldogalerie foto

Juventus

Comentarii

Conform cotidianului italian Tuttosport, campioana Italiei, Juventus Torino studiază posibilitatea de a-l transfera pe Ferran Torres de la Valencia.

Juventus ”a pus ochii” pe Ferran Torres. Puştiul minune al Valenciei este dorit şi de Real sau Barca

Puştiul minune al Valenciei este dorit atât de Real Madrid, cât şi de FC Barcelona. Mai are contract până în 2021 cu Valencia, un contract pe care momentan nu şi l-a prelungit.

Tuttosport scrie că Juventus vrea să profite de această situaţie. Desigur, italienii nu sunt singurii interesaţi de transferul său, pentru că presa din Spania a scris recent că şi alte cluburi mari, precum Atletico Madrid, Liverpool sau Manchester City îl monitorizează atent.

În ciuda unei concurenţe reale, Ferran Torres ar putea fi atras de Serie A şi posibilitatea de a juca lângă Cristiano Ronaldo: ”Foarte mulţi fotbalişti şi-au schimbat viziunea după ce Ronaldo a ajuns în Serie A. De Ligt este poate cel mai cunoscut dintre ei, dar există şi alţi fotbalişi valoroşi care nu ar refuza acum posibilitatea de a evolua lângă Cristiano Ronaldo” scrie şi presa spaniolă.

În vârstă de 20 de ani, Ferran Torres este una dintre marile promisiuni ale fotbalului iberic. Crescut de Valencia, puştiul a jucat în acest sezon 34 de meciuri, a marcat 5 goluri şi a oferit alte 6 pase decisive coechipierilor săi. Ferran este internaţional U21 al Spaniei, naţională pentru care a jucat 6 meciuri, fără să marcheze. 

Nu se mai joacă în Serie A. Premierul Italiei a anunţat decizia

Reprezentanţii sportului italian s-au întâlnit, luni, de urgenţă, la Foro Italico, pentru a lua o decizie în privinţa competiţiilor sportive, totul în urma epidemiei cu coronavirus.

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anunţat că toate activităţile sportive vor fi suspendate, inclusiv Serie A.

"Deja l-am informat pe preşedintele ţării. Nu putem permite să mai continue campionatul de fotbal, din păcate", a spus Conte, potrivit Gazzetta dello Sport. 

Afla mai multe despre: ferran torresvalenciacristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare