Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serios?! Manchester City, gata să plătească 80 de milioane de euro pentru un semi-necunoscut

Serios?! Manchester City, gata să plătească 80 de milioane de euro pentru un semi-necunoscut

Manchester City

Comentarii

Manchester City pregăteşte transferul înlocuitorului lui Kevin De Bruyne, accidentat - care va lipsi o perioadă bună de timp -, pentru care e gata să "spargă banca". "Cetăţenii" au renunţat la varianta Lucas Paqueta, implicat într-un scandal legat de pariuri sportive.

Accidentarea lui Kevin De Bruyne a activat o situaţie de criză la Manchester City, care l-a pierdut şi pe Ilkay Gundongan în această vară, plecat liber de contract la Barcelona. Pep Guardiola a cerut şeicilor să bage, din nou, mâna în buzunar pentru un transfer.

Manchester City îi caută înlocuitor accidentatului De Bruyne şi vrea să plătească 80 de milioane pentru Eberechi Eze

Alesul lui Pep Guardiola pentru transferul la Manchester City este Eberechi Eze (25 de ani), mijlocaşul lui Crystal Palace. Presa din Spania scrie desprte interesul lui City pentru Eze, pentru care şeicii sunt gata să achite nu mai puţin de 80 de milioane de euro, scrie site-ul fichajes.net.

Manchester City l-a dorit pe Lucas Paqueta, mijlocaşul brazilian al lui West Ham, iar cele două părţi erau în toiul negocierilor când a izbucnit scandalul pariurilor în ceea ce-l priveşte pe Paqueta. "Cetăţenii" au renunţat, însă, la brazilian, iar acum se concentrează pe Eberechi Eze.

Eberechi Eze a jucat toate minutele în cele două meciuri de la startul noului sezon de Premier League pentru Crystal Palace, fără gol sau pasă de gol.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Eberechi Eze în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester citytransfereberechi ezepremier league 

viewscnt
Articole similare