Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Serveşte ca pe zgură”. Mesajul prin care Darren Cahill a încercat să o readucă în joc pe Halep

„Serveşte ca pe zgură”. Mesajul prin care Darren Cahill  a încercat să o readucă în joc pe Halep

Tenis

Comentarii

Simona Halep i-a cerut numai o dată ajutorul lui Darren Cahill în meciul cu Sabalenka. În primul set, la scorul de 4-4, a patra jucătoare a lumii a comis o serie mai lungă de erori, în urma cărora a dat şi cu racheta de pământ. A fot momentul în care antrenorul australian s-a străduit să o „resusciteze” pe româncă.

Cahill a încercat să îi ofere sfaturi Simonei şi să o încurcajeze: „Bun joc. Cum te simţi? Serveşte din acest moment ca pe zgură. Dă-i mai mult efect, fii mai agresivă, serveşte mai aproape de corp şi joacă-o mai mult pe forehand.

Trebuie să faci acest lucru pentru că reverul Arynei este mult mai solid. Felicitări pentru modul în care ai atacat la ultimul serviciu, pe retur.

Fii mai calmă şi concentrează-te”, au fost cuvintele prin care australianul a încercat să o mobilizeze pe Halep.

Mesajul lui Cahill a avut iniţial efect. Simona a egalat în primul set, De la 4-4 însă, Sabalenka s-a impus în şapte game-uri consecutive. Prin urmare, în setul al doilea, Simona a fost condsă chiar şi cu 5-0. A patra jucătoare a lumii a avut o tresărire de orgoliu, a câştigat un game, dar care nu a contat.

 

Afla mai multe despre: halepcahill 

viewscnt
Articole similare