Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla a anunţat OFICIAL mutarea. Andaluzii plătesc 15 milioane de euro: ”Este un fotbalist ideal pentru filosofia lui Lopetegui!”

Sevilla a anunţat OFICIAL mutarea. Andaluzii plătesc 15 milioane de euro: ”Este un fotbalist ideal pentru filosofia lui Lopetegui!”galerie foto

La Liga

Comentarii

FC Sevilla l-a transferat pe mijlocaşul argentinian Lucas Ocampos. 15 milioane de euro este suma pe care o plătesc andaluzii pentru jucătorul în vârstă de 24 de ani.

Pe aeroportul San Pablo din Sevilla, Directorul General al clubului andaluz, Monchi l-a aşteptat miercuri pe Lucas Ocampos.

Argentinianul este cel mai nou transfer al Sevillei, care plăteşte 15 milioane de euro pentru serviciile sale.  Acordul dintre Sevilla şi Olympique Marseille este total, iar presa andaluză remarcă: ”Este ideal pentru filosofia lui Lopetegui. Va juca în sistemul 4-3-3 pe care fostul selecţioner îl implementează pe Pizjuan” scrie Estadio Deportivo.

 

 

Lucas Ariel Ocampos s-a născut la Quilmes, în apropiere de Buenos Aires. A început fotbalul la echipa oraşului său natal, apoi a trecut pe la River Plate. După un singur sezon a fost achiziţionat de AS Monaco, dar în 2015 şi 2016 a fost împrumutat la Marseille şi Genoa. Un an mai târziu a ajuns la AC Milan, sub formă de împrumut de la Marseille, club care l-a transferat definitiv. 28 de goluri în 130 de meciuri are Ocampos la Marseille, iar în palmaresul său, cea mai importantă performanţă este titlul cu River Plate şi promovarea cu AS Monaco în Ligue 1. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sevillalucas ocampos 

viewscnt
Articole similare