Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla câştigă şi devine lider în La Liga. Eşec pentru Espanyol acasă şi o nouă performanţă pentru Stuani. Cum arată clasamentul din Spania

Sevilla câştigă şi devine lider în La Liga. Eşec pentru Espanyol acasă şi o nouă performanţă pentru Stuani. Cum arată clasamentul din Spaniagalerie foto

La Liga

Comentarii

Pe Ramon Sanchez Pizjuan, FC Sevilla a trecut cu 1-0 de Real Valldolid şi a revenit pe prima poziţie din La Liga. Trupa lui Machin are cu un punct mai mult decât FC Barcelona, cu 2 puncte peste Atletico Madrid şi cu 6 puncte mai mult decât Real Madrid.

Andre Silva, vârful pentru care andaluzii vor plăti 38 de milioane de euro în vară pentru a-l achiziţiona definitiv, a marcat singurul gol al meciului în minutul 30. A fost al 8-lea gol marcat de portughez pentru FC Sevilla în campionat. Silva are cu un gol mai puţin decât Lionel Messi şi Luis Suarez.

A fost de asemenea al treilea succes în ultimele 4 meciuri pentru andaluzi, care etapa viitoare au un test foarte dificil la Vitoria, contra ocupantei locului 4 din La Liga.

Athletic Bilbao a remizat acasă, 1-1 cu Getafe  şi rămâne fără victorie în ultimele 5 meciuri. Trupa lui Ganea a coborât pe locul 18, iar etapa viitoare merge la Levante.

În mod surprinzător, Espanyol a pierdut acasă cu Girona. Stuani a marcat o ”dublă” şi a devenit liderul golgeterilor în La Liga, cu 10 reuşite. Etapa din Spania se încheie cu partida Villareal - Betis Sevilla. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc sevillaandre silvala liga 

viewscnt
Articole similare