Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla, ce lovitură! Andaluzii au transferat unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din lume

Sevilla, ce lovitură! Andaluzii au transferat unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din lume

La Liga

Comentarii

Formaţia pregătită din acest sezon de Pablo Machin s-a întărit în compartimentul ofensiv cu unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din lume. Sevilla a încercat mai multe piste în această vară, dar în cele din urmă s-a oprit la o variantă care s-a ivit neaşteptat.

După ce Milan l-a transferat pe Gonzalo Higuain, gruparea milaneză l-a anunţat pe atacantul portughez Andre Silva că îi va permite să plece, măcar sub formă de împrumut.

Andaluzii au fost cei mai receptivi şi au făcut imediat o ofertă pentru atacantul portughez, care va ajunge în La Liga sub formă de împrumut pentru un sezon. Sevilla are opţiune de cumpărare definitivă a jucătorului pentru 38 de milioane de euro.

Fotbalistul a ajuns deja în Andaluzia, unde la hotelul Los Lebreros a fost întâmpinat de Joaquin Caparros, fostul antrenor al Sevillei şi actual responsabil de transferuri pe Sanchez Pizjuan.

Andre Silva a ajuns la Milan anul trecut pentru 38 de milioane de euro, dar nu a reuşit să impresioneze, deşi a marcat de 10 ori în 40 de meciuri jucate. Silva aer 26 de selecţii în naţionala Portugaliei pentru care a marcat deja de 12 ori. 

Afla mai multe despre: andre silvasevillaac milan 

viewscnt
Articole similare