Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla e aproape de o mare lovitură. Un fost jucător de top de la Real Madrid negociază cu gruparea andaluză

Sevilla e aproape de o mare lovitură. Un fost jucător de top de la Real Madrid negociază cu gruparea andaluză

La Liga

Comentarii

FC Sevilla vrea să se întărească pentru restul sezonului în compartimentul ofensiv. Presa iberică scrie că gruparea andaluză este aproape de un acord cu un atacant care a trecut pe la Real Madrid.

Postul de radio Cadena COPE informează că agentul Juanma Lopez este de câteva ore la Sevilla, acolo unde negociază transferul fotbalistului Alvaro Morata la FC Sevilla.

Chelsea vrea doar să-l împrumute pe Morata la Sevilla, iar andaluzii mizează pe dorinţa puternică a fotbalistului de a reveni în Spania şi a evolua constant pentru a reintra în circuitul primei reprezentative. Agentul fotbalistului negociază detaliile care l-ar putea duce pe Morata pe Ramon Sanchez Pizjuan. Fotbalistul ar urma să fie împrumutat până în vară, fără opţiune de achiziţionare definitivă din partea Sevillei.

Alvaro Morata are 26 de ani şi a fost cumpărat de Chelsea de la Real Madrid pentru 66 de milioane de euro. Jucătorul spaniol are contract cu gruparea londoneză până în 2022, dar nu a jucat constant ca titular în echipa lui Maurizio Sarri. 9 goluri are Morata în acest sezon pentru Chelsea, 5 dintre ele în Premier League, unde a strâns doar 943 de minute. 

Afla mai multe despre: alvaro moratafc sevillachelsea 

viewscnt
Articole similare