Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla l-a luat pe Papu Gomez! Mutare de senzaţie în La Liga: Lopetegui primeşte jucătorul dorit

Sevilla l-a luat pe Papu Gomez! Mutare de senzaţie în La Liga: Lopetegui primeşte jucătorul dorit
Comentarii

Sevilla l-a achiziţionat pe Alejandro Papu Gomez, fotbalist dorit de mai multe cluburi din Europa.

Update: Transferul lui Papu Gomez la Sevilla a intrat în linie dreaptă. Mijlocaşul semnează cu gruparea andaluză urmând a fi anunţat oficial. Informaţia vine de la Sito Fernandez, jurnalist spaniol la COPE, dar este confirmată şi de italianul Fabrizio Romano.

 


Inter Milano şi Juventus Torino sunt interesate de Papu Gomez, după ce mijlocaşul argentinian a decis să pună stop etapei sale la Atalanta.

Potrivit lui Gianluca Di Marzio, pe lângă cei doi granzi ai Italiei, Sevilla a câştigat în ultimele zile mult teren pentru semnătura lui Papu.

Papu Gomez a fost dorit zilele trecute în Major League Soccer de FC Cincinatti, dar oferta pentru fotbalistul de 32 de ani nu a mulţumit clubul italian şi nici fotbalistul.

Spaniolii scriu că Sevilla i-ar putea oferi un salariu mai bun lui Gomez, dar şi aproximativ 10 milioane de euro Atalantei, o sumă pentru care talentatul jucător ar putea ajunge pe Sanchez Pizjuan: ”Când voi pleca spun tot adevărul. Vă iubesc, rămân căpitanul vostru!" spunea Gomez atunci când şi-a anunţat plecarea de la Atalanta, ca urmare a unui conflict cu antrenorul Gasperini.

 

  • 59 de goluri şi 71 de pase decisive are Gomez la Atalanta
  • Catania, San Lorenzo, Arsenal (Argentina) si Kharkov sunt celelalte echipe din cariera sa

Afla mai multe despre: papu gomezatalantasevilla 

viewscnt
Articole similare