Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla nu e o sperietoare pentru toţi clujenii. Un fotbalist al CFR-ului se bucură de tragerea la sorţi: „Îmi doream mult un adversar spaniol”

Sevilla nu e o sperietoare pentru toţi clujenii. Un fotbalist al CFR-ului se bucură de tragerea la sorţi: „Îmi doream mult un adversar spaniol”

CFR Cluj

Comentarii

Singurul spaniol din lotul lui CFR Cluj a discutat cu presa iberică despre dubla din 16-imile Europa League, cu Sevilla. Portarul Jesus Fernandez are încredere că echipa lui Dan Petrescu va face o surpriză, aşa cum s-a întâmplat şi în faza grupelor.

Fostul jucător al lui Real Madrid este însă conştient că forţa ofensivă a Sevileia va pune probleme serioase campioanei României. În prezent, andaluzii sunt pe locul 3 în La Liga, după FC Barcelona şi Real Madrid.

„Ştiam că putem întâlni un adversar foarte puternic. În urne erau echipe foarte grele. La final a ieşit FC Sevilla şi mă bucur. Ca spaniol, îmi doream mult un adversar spaniol. Va fi o dublă destul de complicată, dar vom lucra pentru a îngreuna drumul celor de la Sevilla.

Sevilla este un rival periculos. Ştim deja stilul pe care Lopetegui îl oferă echipelor sale. Sevilla este o echipă foarte ofensivă, căreia îi place să joace fotbal şi cu jucători cu o calitate deosebită, precum Jesus Navas, Nolito şi mulţi alţii. În general, este o echipă foarte complicată pentru orice adversar”, a declarat Jesus Fernandez pentru sevilla.abc.es.

Sevilla a câştigat Europa League de trei ori consecutiv, în anii 2014, 2015 şi 2016. De asemenea, formaţia andaluză are în palmares şi Cupa UEFA, cucerită în 2006 şi în 2007.

Ardelenii vor juca partia tu cu Sevilla în Gruia, pe 20 februarie, iar returul este programat pe Ramon Sanhcez Pizjuan, pe 27 februarie. Ambele partide vor fi transmise în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: sevillacfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare