Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla se impune la Krasnodar şi merge alături de Chelsea în optimi. Diferenţă uriaşă de puncte între primele şi ultimele două din grupă

Sevilla se impune la Krasnodar şi merge alături de Chelsea în optimi. Diferenţă uriaşă de puncte între primele şi ultimele două din grupă

Fotbal

Comentarii

Sevilla şi Chelsea sunt prime două formaţii calificate în optimi după victoriile de azi

Sevilla se califică alături de Chelsea mai departe. Ambele formaţii au câştigat astăzi în deplasare cu acelaşi scor, 2-1, după goluri marcate în prelungiri.

În minutul 4, spaniolii au deschis scorul prin Rakitic după o execuţie superbă din afara careului. Ruşii au revenit pe tabelă prin Wanderson care a marcat în minutul 56, scăpat singur în careu. În al 5-lea minut de prelungire, Sevilla înscrie golul victoriei prin Munir după o execuţie cu pământul.

2-1 pentru Sevilla şi spaniolii fac 10 puncte. Singurul meci încheiat la egalitate a fost cel cu Chelsea din prima etapă, scor 0-0. Atât Chelsea cât şi Sevilla au câte 10 puncte într-o grupă pe care au dominat-o total împreună. Pentru locul de Europa League se luptă Krasnodar cu Rennes. Ambele echipe au câte un punct. Meciul viitor probabil va decide ocupanta locului 3, Rennes se va deplasa în Rusia pentru partida cu Krasnodar.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare