Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla şi-a luat super atacant! Ar putea debuta contra Realului, în direct la Telekom Sport

Sevilla şi-a luat super atacant! Ar putea debuta contra Realului, în direct la Telekom Sport

La Liga

Comentarii

Clubul FC Sevilla i-a plătit clauza de reziliere fotbalistului marocan Youssef En-Nesyri de la Leganes.

20 de milioane de euro plăteşte gruparea andaluză pentru transferul fotbalistul marocan în vârstă de 22 de ani, unul dintre cei mai interesanţi tineri sub 23 de ani din campionatul spaniol.

Sevilla l-a transferat pe Youssef En Nesyri

Sevilla a încercat să negocieze transferul lui Youssef En-Nesyri, dar interesul cluburilor din Premier League pentru el a făcut ca gruparea andaluză să accepte să plătească direct clauza de reziliere a fotbalistului cotat la 12 milioane de euro.

Youssef En-Nesyri ar putea debuta în tricoul noii sale echipe, în direct la Telekom Sport, sâmbătă 18 ianuarie, de la ora 17:00. În actuala stagiune, Youssef En-Nesyri a marcat 4 goluri în 18 meciuri pentru Leganes şi a reuşit alte două pase decisive pentru coechipierii săi. Leganes l-a cumpărat de la Malaga pentru 6 milioane de euro, iar acum obţine de trei ori mai mulţi bani pentru fotbalistul marocan.

Real Madrid şi FC Barcelona se văd în direct la Telekom Sport weekend de weekend. Cel mai puternic campionat din lume, La Liga continuă la posturile noastre de televiziune.

Afla mai multe despre: fc sevillaen nesyri 

viewscnt
Articole similare