Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla şi Atletico Madrid se luptă pentru transferul unui fotbalist de la Arsenal. Diego Simeone e fanul său

Sevilla şi Atletico Madrid se luptă pentru transferul unui fotbalist de la Arsenal. Diego Simeone e fanul său

Premier League

Comentarii

Alexandre Lacazette (29 de ani) e "pe făraş" la Arsenal, unde se încearcă întinerirea lotului de către antrenorul Mikel Arteta, dar atacantul francez nu duce lipsă de oferte.

Arsenal vrea să scape de balastul din lot, iar "tunarii" i-au pus gând rău lui Alexandre Lacazette, atacantul francez cumpărat de la Lyon în 2018, pe când echipa era antrenată de Unai Emery. Vârful de atac n-a reuşit să impresioneze în Premier League, astfel că acum se caută soluţii pentru plecarea sa de pe Emirates Stadium.

Potrivit site-ului fichajes.net, Alexandre Lacazette e disputat de două cluburi din LaLiga. Sursa citată notează faptul că Lacazette e dorit de Atletico Madrid şi FC Sevilla, două echipe de top din Spania. Contractul lui Lacazette cu Arsenal expriă în vara lui 2022, iar dacă nu-l vor vinde în această vară, peste şase luni francezul ar putea semna liber de contract cu oricine îşi doreşte.

Lacazette a fost trecut pe linie moartă la Arsenal şi e în căutarea formei de altă dată. Atacantul francez a marcat de 13 ori şi a livrat trei pase de gol în 36 de partide jucate în toate competiţiile acestui sezon pentru "tunari".

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandre Lacazette în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandre lacazetteofertesevillaatletico madridarsenal 

viewscnt
Articole similare