Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla transferă un finalist de la Cupa Mondială

Sevilla transferă un finalist de la Cupa Mondială
Comentarii

Conform celor de la Bein Sport Franţa, Sevilla a câştigat lupta cu Olympique Marseille pentru fundaşul croat, Duje Caleta-Car. Gruparea andaluză negociază în aceste zile termenii înţelegerii cu Red Bull Sazburg, formaţie de care aparţine finalistul de la Cupa Mondială.

Duje Caleta-Car ar fi ales Sevilla în detrimentul lui Olympique Marseille, sfatuit de către coechipierul său, Ivan Rakitic. Acesta din urmă a evoluat pentru FC Sevilla între 2011 şi 2014 şi a oferit astfel o mână de ajutor fostei sale formaţii.

Fundaşul lui Red Bull Salzburg are 21 de ani şi măsoară 1.92 centimetri. Caleta-Car joacă pentru Red Bull din 2014, când formaţia din Salzburg l-a transferat de la Pasching. Internaţional croat din 2018, Duje Caleta-Car a bifat până acum doar două selecţii în reprezentativa lui Dalic, pentru care a debutat oficial într-un amical contra Braziliei.

20 de milioane de euro cere formaţia austriacă pentru jucătorul său, dar Sevilla are pregătite şi două variante de rezerva. Prima ar fi fundaşul lui Getafe, Djene, iar cea de-a doua, camerunezul Nkolou. Bein Sports lasă însă de înţeles că acordul dintre gruparea andaluză şi cea austriacă este foarte aproape să se producă. 

Afla mai multe despre: duje caleta-carsevillatransferuri 

viewscnt
Articole similare