Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla vrea să dea lovitura înainte de returul cu CFR. Ce transfer impresionant vor să facă andaluzii

Sevilla vrea să dea lovitura înainte de returul cu CFR. Ce transfer impresionant vor să facă andaluzii

CFR Cluj

Comentarii

Sevilla a remizat în Gruia (1-1) şi are prima şansă de calificare în faţa campioanei României, CFR Cluj.

Conform presei spaniole, formaţia antrenată de Julen Lopetegui discută în aceste zile transferul definitiv al fundaşului Sergio Reguilon, jucător împrumutat pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan de Real Madrid.

Sevilla vrea să-l transfere definitiv pe Sergio Reguilon. Ofertă impresionantă pentru fundaşul lateral stânga

Mutarea ar urma să se producă oficial din vară, dar FC Sevilla a demarat deja dscuţiile cu Real Madrid pentru un transfer definitiv al fundaşului stânga, discuţii care s-ar putea încheia chiar în această săptămână, când oficialii celor două cluburi se vor întâlni pentru a bate palma.

Sergio Reguilon nu este un jucător pe placul lui Zinedine Zidane, care din vară îl aşteaptă la Madrid pe Achraf Hakimi, un alt fotbalist împrumutat de madrileni şi care momentat evoluează în Bundesliga, la Borussia Dortmund. Reguilon a fost cedat vara trecută la Sevilla, iar andaluzii sunt dispuşi să ofere 20 de milioane de euro pentru transferul său definitiv. Real Madrid solicită să păstreze o clauză de răscumpărare a fotablistului, clauză care ar putea ajunge la 40 de milioane de euro. Momentan, singurele detalii care împiedică efectuarea transferului definitiv al lui Reguilon la Sevilla este chiar această clauză cu care andaluzii nu sunt de acord.

Cotat la 22 de milioane de euro, fundaşul stânga în vârstă de 23 de ani a bifat 22 de meciuri pentru FC Sevilla în acestă stagiune, a înscris un gol şi a oferit alte trei pase decisive.

Afla mai multe despre: sergio reguilonsevillacfr cluj 

viewscnt
Articole similare