Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla vrea să transfere un star din Serie A. Este cel mai scump jucător din istoria ţării sale

Sevilla vrea să transfere un star din Serie A. Este cel mai scump jucător din istoria ţării sale

La Liga

Comentarii

Potrivit presei italiene, FC Sevilla este interesată de transferul lui Hirving Lozano de la Napoli.

42 de milioane de euro a plătit Napoli pentru Hirving Lozano, cel mai scump jucător mexican din toate timpurile. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a ajuns pe San Paolo în 2019, dar experienţa sa napoletană nu poate fi descrisă până acum drept un real succes.

Lozano a marcat 20 de goluri în 77 de meciuri pentru Napoli, iar potrivit Il Mattino, Julen Lopetegui este extrem de interesat să-l transfere la Sevilla. Starul mexican este şi unul dintre remarcaţii lui Monchi, directorul sportiv al Sevillei. Singura problemă reală în calea transferului este preţul pe care Napoli îl cere pentru serviciile sale: 35 de milioane de euro.

O sumă suficient de mare pentru un club ca Sevilla, în plină pandemie de coronavirus. Dacă andaluzii ar plăti această sumă pentru Lozano, mexicanul ar deveni şi cel mai scump jucător transferat vreodată de gruparea andaluză.

Până acum, Sevilla a plătit cel mult 25 de milioane de euro, cazurile fotbaliştilor Rony Lopez şi Jules Kounde. Aproape de această sumă au fost şi transferurile lui Muriel sau Promes, dar şi achiziţionarea lui Suso ori a lui En Nesyri. Monchi speră să poată negocia însă un preţ mai bun pentru Lozano, un fotbalist pe care Lopetegui l-a cerut în această vară.

 

Afla mai multe despre: hirving lozano 

viewscnt
Articole similare