Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sezon încheiat pentru Alibec! Kayserispor caută atacant după accidentarea românului: "Va trebui să aducem un marcator. A terminat acest sezon!"

Sezon încheiat pentru Alibec! Kayserispor caută atacant după accidentarea românului: "Va trebui să aducem un marcator. A terminat acest sezon!"

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec (30 de ani), atacantul lui Kayserispor, accidentat în victoria cu Başakşehir (2-0), va lipsi până la finalul acestui sezon.

Purtătorul de cuvânt al clubului, Mustafa Tokgoz, a anunţat că echipa lui Dan Petrescu e nevoită să transfere un atacant care să marcheze multe goluri, deoarece Alibec a terminat sezonul. Vârful de atac român s-a accidentat într-un meci în care a reuşit o dublă, 2-0 cu Başakşehir, şi va lipsi până la finalul acestei campanii din Superliga turcă.

Ca atare, Kayserispor trebuie să transfere un înlocuitor: ”Va fi nevoie de întări la echipă pentru că există o problemă cu omul de gol. Îmi pare rău să fiu cel care dă veşti proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon. Va trebui să aducem un marcator, trebuie să facem o echipă puternică în retur”, a declarat Mustafa Tokgoz, purtătorul de cuvânt al clubului.

Kayserispor e aproape de a-l transfera pe Kevin Luckassen de la Viitorul, dar şi pe Constantin Budescu.

Patru transferuri deja făcute de Kayserispor sub comanda lui Dan Petrescu!

Dan Petrescu a preluat acum trei săptămâni pe Kayserispor, iar de atunci formaţia turcă a făcut patru transferuri pentru a-l ajuta pe "Bursuc" în lupta pentru evitarea retrogradării. Până acum, echipa la care evoluează Alibec, Săpunaru şi Silviu Lung junior i-au transferat pe Ugur Demirok, Ramazan Civelek, Melih Okutan şi Anton Maglica.

Afla mai multe despre: denis alibeckayserisporaccidentaretransferanunt 

viewscnt
Articole similare