Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sezon nou, probleme vechi! Gnohere, Momcilovic şi Alexandru Stan ratează startul de sezon! Anunţul făcut de FCSB

Sezon nou, probleme vechi! Gnohere, Momcilovic şi Alexandru Stan ratează startul de sezon! Anunţul făcut de FCSB

FCSB

Comentarii

Problemele medicale continuă pentru FCSB şi în acest sezon. Clubul a anunţat că trei fotbalişti vor rata perioada de pregătire de la Braşov şi vor reveni abia după startul campionatului.

FCSB anunţă că Harlem Gnohere, care fusese diagnosticat cu ruptură a peretelui anterior şi o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stângă (inguinal disruption) şi entezopatie a muşchilor adductori de aceeaşi parte, a fost supus unei intervenţii chirurgicale specifice marţi, 11 iunie 2019. Operaţia a fost un succes, iar perioada estimată de recuperare a jucătorului va fi de 6-8 săptămâni!

În altă ordine de idei, situaţia celorlalţi jucători accidentaţi este următoarea:

MARKO MOMCILOVIC - a fost diagnosticat cu hernie de disc L5-S1 şi operat în data de 8 mai 2019. Perioada estimată de recuperare este de 3-4 luni de la momentul intervenţiei.

ALEXANDRU STAN - a fost diagnosticat cu leziune degenerativă a cornului posterior al meniscului intern al genunchiului drept şi condropatie focală condil femural intern de parte dreaptă. A fost operat pe 12 martie 2019, iar perioada estimată de recuperare este de 4 luni”, este buletinul medical al FCSB.

Afla mai multe despre: gnohereoperatiefcsbaccidentati 

viewscnt
Articole similare