Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sezonul din Liga 1 în cifre: CFR Cluj marchează cel mai mult în prima repriză şi cu atacanţii. FCSB, ineficientă cu fundaşii

Sezonul din Liga 1 în cifre: CFR Cluj marchează cel mai mult în prima repriză şi cu atacanţii. FCSB, ineficientă cu fundaşiigalerie foto

Superliga

Comentarii

Liga 1 în cifre: CFR Cluj este echipa care marchează cele mai multe goluri din Liga 1, în primele 45 de minute, în timp ce Universitatea Craiova are cele mai multe goluri din Liga 1 marcate cu ajutorul fundaşilor (11).

Liga 1 în cifre: CFR Cluj marchează cel mai mult în prima repriză şi cu atacanţii. FCSB, ineficientă cu fundaşii

CFR Cluj este echipa care marchează cele mai multe goluri din Liga 1, în primele 45 de minute. Formaţia lui Dan Petrescu a marcat de 24 de ori între minutele 1 şi 45 ale meciurilor disputate în campionat. U Craiova este a doua la acest capitol cu 21 de goluri, iar FCSB încheie podiumul cu 19 reuşite. Cel mai slab la acest capitol stă FC Hermannstadt, care a marcat doar 7 goluri între minutele 1 şi 45.

Patru echipei din Liga 1 nu au marcat niciodată după minutul 90. Adică în prelungirile unui meci. Aceste patru echipe sunt FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt

La capitolul goluri marcate şi distribuţia lor, CFR Cluj are cei mai mulţi marcatori din campionat. Campioana a punctat cu 19 jucători diferiţi, în special pentru că Dan Petrescu a reuşit cumva să ruleze foarte des lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie.

Chindia Târgovişte, formaţia antrenată de Viorel Moldovan, este a doua în acest top cu 17 marcatori diferiţi. Dinamo prinde ”podiumul” la acest capitol. Formaţia din Ştefan cel Mare a marcat în acest sezon prin intermediul a 15 jucători diferiţi.

Marius Croitoru acordă cele mai multe minute jucătorilor străini. FC Botoşani a folosit în actuala stagiune nu mai puţin de 18 astfel de jucători. Poli Iaşi are acelaşi număr de jucători străini folosiţi, dar cu un număr mai mic de minute jucate în actuala stagiune. FC Voluntari a folosit 17 jucători străini, iar CFR Cluj şi Sepsi Sf. Gheorghe, câte 16 jucători străini.

Universitatea Craiova are cele mai multe goluri din Liga 1 marcate cu ajutorul fundaşilor (11). CFR Cluj este a doua cu 9 goluri marcate de fundaşii săi, iar Gaz Metan Mediaş a treia. În linia de mijloc se schimbă clasamentul. Craiova pică pe locul trei cu 12 goluri marcate cu ajutorul mijlocaşilor, într-un clasament condus de Astra Giurgiu, formaţie care a punctat de 17 ori cu ajutorul liniei de mijloc.

CFR Cluj conduce la capitolul goluri marcate de atacanţi. Campioana a punctat de 29 de ori cu ajutorul vârfurilor sale, fiind urmată de FCSB (25) şi Viitorul Constanţa (24).  De remarcat că FCSB a marcat doar două goluri cu ajutorul fundaşilor săi din lot, în timp ce atacanţii de la Poli Iaşi sunt cei mai datori: ei au punctat de doar 10 ori în actuala stagiune.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare