Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sezonul extraordinar al lui FC Voluntari se lasă cu transferuri! Golgheterul ilfovenilor, pregătit să plece: ”Mi-aş dori să ajung la un club mai bun din România”

Sezonul extraordinar al lui FC Voluntari se lasă cu transferuri! Golgheterul ilfovenilor, pregătit să plece: ”Mi-aş dori să ajung la un club mai bun din România”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a fost revelaţia actualului sezon din Liga 1 şi ocupă poziţia a treia în clasament.

Parcursul lui FC Voluntari în actuala stagiune a fost mai mult decât surprinzător, având în vedere că echipa s-a salvat de la retrogradare în ultima stagiune graţie barajului.

La finalul lui 2021, echipa ilfoveană ocupa poziţia a treia în Liga 1 şi visa cu ochii deschişi la play-off.

Pentru a prinde un loc printre primele şase, echipa lui Liviu Ciobotariu s-a pus pe făcut mutări şi i-a adus deja pe Denis Ciobotariu şi Muhamed Tehe Olawale, de la CFR şi Parma, fiind şi în negocieri cu Arlauskis.

Totuşi, în urma unui sezon senzaţional ca cel avut până acum de ilfoveni, mulţi jucători de la Voluntari se află pe listele altor echipe.

Ion Gheorghe, cel mai bine cotat fotbalist din lotul echipei lui Liviu Ciobotariu, va părăsi clubul, iar şi Vadim Raţă, golgheterul echipei, ar putea pleca de la Voluntari.

Internaţionalul moldovean a impresionat alături de echipa de club, dar şi alături de selecţionata ţării sale şi a recunoscut că speră să ajungă la o echipă mai importantă din Liga 1.

Sezonul extraordinar al lui FC Voluntari se lasă cu plecări

Da, pregătiţi, o perioadă scurtă, vrem să scoatem maxim din această perioadă şi să venim pregatiti campionatul cu piciorul drept, nu cum am început în vară.

E foarte bine, cum era şi până acum de fapt. Ne-a fost dor unul de altul, de asta suntem aşa toţi relaxaţi, fericiţi un pic, pentru că ajungem în Antalya şi acolo ne apucăm de treabă.

Da, sunt mulţumit, dar vreau puţin mai mult. (n.r. despre ofertele primite) Eu, să fiu sincer, nu ştiu nimic, e plăcut că sunt considerat aşa, dar nu ştiu nimic de alte oferte.

Eu zic că da (n.r. pot termina pe podium), avem o atmosferă foarte bună, o echipă bună şi asta e cel mai important la un club de fotbal.

(n.r. eşti pregătit să faci pasul spre o echipă cu mai multe ambiţii?) De ce nu, pentru asta joc fotbal. Îmi doresc, vreau, vedem ce se va întâmpla.

Cred că orice fotbalist îşi doreşte maxim de la cariera sa, pentru că e o perioadă scurtă şi totodată frumoasă.

Eu nu ştiu, trebuie să fiu realist, mi-aş dori să ajung la un club mai bun din România”, a declarat Vadim Raţă.

Afla mai multe despre: vadim raţă 

viewscnt
Articole similare