Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sezonul slab al lui Liverpool face patru victime. Ce jucători sunt ca şi plecaţi de pe Anfield Road

Sezonul slab al lui Liverpool face patru victime. Ce jucători sunt ca şi plecaţi de pe Anfield Road

Liverpool

Comentarii

Patru jucători ar putea pleca în vară de la Liverpool, formaţie care are un sezon slab în acest sezon.

Liverpool a învins Aston Villa cu 2-1, iar echipa lui Klopp a urcat pe locul 5. La finalul rundei poate coborî însă două poziţii, pentru că Tottenham şi West Ham United nu au evoluat încă în această rundă.

Aproape eliminată din Champions League şi la  22 de puncte de liderul din campionat, Manchester City, Liverpool are un sezon modest, iar presa britanică anunţă că Jurgen Klopp este decis să renunţe la patru jucători.

Primul dintre ei, Adrian San Miguel, portarul de rezervă al ”cormoranilor”, va fi lăsat să plece liber de contract, lui expirându-i acordul cu Liverpool. În aceeaşi situaţie se află şi Wijnaldum, care nu a mai acceptat propunerea de prelungire.

Xherdan Shaquiri este şi el pe lista de transferuri. Aproximativ 15 milioane de euro va solicita Liverpool pentru transferul fotbalistului de 29 de ani.

În fine, Divock Origi s-ar putea afla şi el la ultimul sezon pe Anfield. Atacantul vrea şi el să plece, astfel că aproape sigur se va produce ruptura între cele două părţi, la finalul stagiunii curente.

Afla mai multe despre: wijnaldumorigiadrian san miguelshaquiriliverpool 

viewscnt
Articole similare