Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfat pentru Mirel Rădoi: ”Cei doi nebuni frumoşi ai fotbalului românesc” propuşi la echipa naţională: ”Sunt gemenii fotbalului spectacol!”

Sfat pentru Mirel Rădoi: ”Cei doi nebuni frumoşi ai fotbalului românesc” propuşi la echipa naţională: ”Sunt gemenii fotbalului spectacol!”

Superliga

Comentarii

Unul dintre antrenorii tineri şi de mare perspectivă din fotbalul românesc, Laszlo Balint crede că Budescu şi Alibec nu au voie să lipsească din echipa naţională.

Balint, antrenorul liderului din Liga 2, UTA Arad, este convins că Mirel Rădoi va miza pe cei doi fotbalişti care fac senzaţie la Astra Giurgiu. Constantin Budescu are 13 meciuri în Liga 1 pentru Astra în actuala stagiune. A marcat 6 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Coechipierul său, Denis Alibec a bifat tot 13 meciuri şi a marcat 7 goluri şi 6 pase decisive.

”Să nu uităm de cei doi nebuni frumoşi ai fotbalului românesc să spunem, de aceşti gemeni ai fotbalulul spectaculos, Budescu şi Alibec, sunt jucători care pot decide oricând un  meci şi sunt convins că Mirel îi ia în calcul pentru o eventuală convocare. Să dea Dumnezeu să avem un play-off spectaculos, pentru că fotbalul românesc are nevoie de spectacol în aceste turnee play-off play-out, chiar dacă play-out-ul şi-a pierdut un pic din interes, dar sunt convins că play-off-ul va avea parte de meciuri spectaculoase” a mărturisit Balint, pentru Telekom Sport.

Antrenorul arădenilor are şi alţi doi remarcaţi din Liga 1. De această dată este vorba despre doi dintre cei mai tineri şi mai promiţători jucători români ai momentului: ”Mihăilă a făcut o figură frumoasă, şi la echipa de club, cât mai ales la echipa Under 21. Şi Dennis Man este într-o creştere evidentă după acele probleme medicale şi iată că devine un jucător extrem de important pentru ce înseamnă FCSB-ul actual, pentru că a traversat o perioadă de formă sportivă foarte bună şi au avut nişte rezultate care le permit din nou să spere la câştigarea titlului” a încheiat tehnicianul care face senzaţie în Liga 2 pe banca echipei UTA. 

Afla mai multe despre: mirel rădoilaszlo balintbudescualibec 

viewscnt
Articole similare