Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfat preţios pentru Man şi Mihailă după ce Parma a retrogradat: "Să plece, înseamnă cu totul altceva!"

Sfat preţios pentru Man şi Mihailă după ce Parma a retrogradat: "Să plece, înseamnă cu totul altceva!"

Stranieri

Comentarii

Parma a retrogradat matematic în Serie B, iar Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în liga a doua italiană în sezonul viitor. Asta dacă nu vor pleca de la echipă, aşa cum îi sfătuieşte Paul Cordea (40 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo şi echipa naţională. Codrea are mare experienţă în fotbalul italian.

Codrea a rostit cuvinte frumoase despre Man şi Mihăilă, despre care a spus că s-au integrat la Parma mai repede decât se aştepta el. Totuşi, fostul mijlocaş spune că nu ar fi bine pentru cei doi români să rămână şi să joace cu Parma în Serie B. Paul Codrea are mare experienţă în fotbalul italian, iar sfatul său ar putea fi unul preţios pentru foştii fotbalişti de la FCSB şi U Craiova.

"Spre surprinderea mea, amândoi s-au integrat repede. La Man chiar nu mă aşteptăm să o facă, chiar dacă de el îmi plăcea şi înainte, are multă calitate. Serie B este un campionat de uzură, nu prea e calitate acolo, nu e bine pentru ei să rămână. Ar fi bine să plece de la Parma. Serie B e un campionat greu. Am jucat acolo câţiva ani. Multă cantitate, dar nu e calitate, e luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta de jucători. Sigur, nu e un capăt de ţară să joci în Serie B, dar înseamnă cu totul altceva", a declarat Codrea, la Radio Gold FM.

Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena şi Bari sunt echipele pe care Paul Codrea la are în CV din fotbalul italian.

Afla mai multe despre: paul codreamanmihailaparmaserie b 

viewscnt
Articole similare