Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul lui Giovanni Becali pentru Dennis Man, după negocierile picate cu Lazio: "Sper că acum îşi dă şi el seama. Doar aşa poate face saltul la vară"

Sfatul lui Giovanni Becali pentru Dennis Man, după negocierile picate cu Lazio: "Sper că acum îşi dă şi el seama. Doar aşa poate face saltul la vară"
Comentarii

Dennis Man a fost aproape de cel mai important transfer din cariera sa. Luni seara, ultima zi de transferuri din actuala perioadă în Serie A, fotbalistul român a fost la un pas să semneze cu Lazio Roma.

Ioan Becali a surprins pe toată lumea, luni seara, când a dezvăluit că a fost în negocieri avansate pentru transferul lui Dennis Man la Lazio. Oficialii echipei din Roma au discutat cu agentul fotbalistului român, prin intermediul lui Igli Tare, directorul sportiv al clubului italian, însă, în cele din urmă, antrenorul Maurizio Sarri l-a preferat pe Jovane Cabral, care a venit sub formă de împrumut de la Sporting Lisabona.

"Am vorbit cu Man la ora 6 seara, i-am spus despre ce este vorba, pentru că el şi directorul lor sportiv aşteptau să vadă dacă se realizează ceva. Nu ştia nimeni până la ora 6 despre ce este vorba.

Din păcate, rămâne la Parma şi sper să-şi dea şi el seama că acolo poate realiza multe în cele patru luni care au mai rămas din acest sezon, astfel încât să facă un salt în vară.

Nu ştiu dacă este afectat, dar vă daţi seama că este neplăcut pentru el să-i plece colegul, Mihăilă, la Atalanta, iar el să rămână la Parma" , a declarat Ioan Becali.

De altfel, tot în această iarnă, Dennis Man a mai avut o ofertă importantă din Serie A, dar mijlocaşul de 23 de ani a preferat să rămână la Parma.

”A refuzat în primă instanţă Salernitana. De frică, să nu cadă în liga a doua din nou (n.r. - Serie B), a doua oară. Cădea, cădea... Şi aşa cu Parma e în divizia B (n.r. - Serie B), dar măcar juca în divizia A (n.r. - Serie A), poate prindea chiar 13, 14, 15 meciuri. N-a dorit. La Sampdoria l-a vrut D'Aversa, antrenorul pe care l-a avut la Parma, dar, din păcate, la scurt timp, antrenorul a fost dat afară de Sampdoria”, a declarat Ioan Becali, pentru Telekom Sport.

Retrogradată la finalul sezonului trecut, Parma traversează o perioadă extrem de dificilă. Echipa pregătită de Giuseppe Iachini este pe locul 12 în Serie B, cu doar 24 de puncte obţinute în 20 etape disputate, la patru lungimi de prima echipă aflată sub linia roşie a retrogradării, Alessandria.

Venit la Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 13 milioane de euro, Dennis Man s-a impus rapid şi a devenit jucător de bază, însă, după retrogradarea echipei în Serie B, fostul fotbalist al roş-albaştrilor nu şi-a mai găsit locul în primul 11. Acum, Dennis Man are doar 705 de minute bifate în 13 meciuri în actuala stagiune, perioadă în care a marcat două goluri şi n-a oferit nicio pasă decisivă.

  • 8 milioane de euro valorează Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalidennis man 

viewscnt
Articole similare