Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul lui Viorel Moldovan pentru Olimpiu Moruţan! ”Te duci la 23 de ani în Arabia Saudită?”

Sfatul lui Viorel Moldovan pentru Olimpiu Moruţan! ”Te duci la 23 de ani în Arabia Saudită?”

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan, fostul fotbalist de la FCSB, este pe picior de plecare de la Galatasaray, după numai un singur sezon în Turcia.

Mijlocaşul român este aproape de o mutare la Al Ain, după ce Galata i-a fixat preţul de 10 milioane de euro. Jucătorul român nu mai este pe placul antrenorului Domenec Torrent şi ar putea să fie tentat de o eventuală mutare mult mai bună din punct de vedere financiar. 

Fostul fotbalist de la FCSB este sfătuit de către Viorel Moldovan să nu accepte transferul în Emiratele Arabe Unite, deoarece are 23 de ani şi ar trebuie să progreseze în cariera de fotbalist. 

Fostul atacant din perioada Generaţiei de Aur nu înţelege de ce Moruţan ar dori să accepte o asemenea ofertă şi l-a dat exemplu pe Denis Alibec. 

”Te duci la 23 de ani în Arabia Saudită?”

”Te duci la 23 de ani? Nu desconsider fotbalul din Arabia Saudită, dar mă rog… du-te mai încolo. Joacă etapă de etapă cu fotbalişti importanţi, să te confunzi cu ei. Nu poţi să mergi de la Galata la Al Ain.

Soluţiile sunt limitate la echipa naţională. Bun, ai Alibec. L-a împrumutat de la CFR Cluj. Pentru mine, rămâne o enigmă la ce calităţi are Denis Alibec. Avea o carieră mult mai interesantă… te duci la Kayseri, la Atromitos, mai joci pe acolo, unde e problema? La mine, la antrenor?! Nu poţi. Îmi pare rău de acest băiat”, a declarat Viorel Moldovan, la ProSport.

Afla mai multe despre: turcia-galatasaray-moruţan 

viewscnt
Articole similare