Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul primit de Novak Djokovic pentru a deveni cel mai bun din istorie. Ce trebuie să facă sârbul pentru a-i depăşi pe Nadal şi Federer

Sfatul primit de Novak Djokovic pentru a deveni cel mai bun din istorie. Ce trebuie să facă sârbul pentru a-i depăşi pe Nadal şi Federer

Tenis

Comentarii

Chiar dacă revenirea tenisului este din ce în ce mai aproape, calendarul competiţional le creează mari probleme celor mai buni jucători din circuit.

În timp ce Federer a anunţat că nu va mai evolua în 2020, din cauza a două intervenţii chirurgicale la genunchi, în situaţiile lui Nadal şi Djokovic trenează incertitudinea. Declaraţiile din ultima vreme şi toate semnele ne arată că marele campion spaniol nu va participa la US Open.
 
Lucrurile sunt diferite, însă, pentru Novak Djokovic. Sârbul a anunţat iniţial că nu este încântat deloc de planul organizatorilor americani, dar ia în calcul să facă în cele din urmă deplasarea. Totul în spiritul de luptător cu care ne-a obişnuit, în scopul de a cuceri cel de-al 18-lea titlu de Grand Slam din carieră. Tenismenul sârb este, totodată, sfătuit să meargă la Flushing Meadows, dacă îşi propune să devină, la un moment dat, cel mai titrat jucător de tenis din istorie. Pentru a realiza acest lucru, Novak Djokovic trebuie să-l depăşească pe Federer, care are în palmares 20 de titluri majore.
 
Prima lideră mondială din WTA şi câştigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Chris Evert, îi sugerează lui Novak Djokovic să meargă în SUA şi să-şi încerce norocul pe hard-ul de la Flushing Meadows: “Nu ştiu de ce Nadal ar risca să se accidenteze venind la New York când poate să stea liniştit în Europa şi să se antreneze pe zgură. Pentru Djokovic, lucrurile sunt total diferite. Dacă vrei să fii jucătorul cu cele mai multe Grand Slam-uri şi vezi că Federer şi Nadal nu merg acolo, atunci nu ai de ales, trebuie să mergi şi să joci. Nu e interesul tău să mergi, să joci şi să câştigi?”, a spus Evert.
 
După ce a fost depistat cu coronavirus, Novak Djokovic a reluat antrenamentele. Sârbul aşteaptă acum să vadă cum evolează situaţia pandemică de coronavirus în SUA. De asemenea, acesta este interesat şi de forma planulului final al organizatorilor privind protocolul de carantinare la sosirea în New York, dar şi la revenirea în Europa, deoarece  Djokovic nu îşi doreşte să rateze o bună parte din sezonul de zgură.
 

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare