Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfaturi de aur pentru românii de la Ludogoreţ. Un fost mare fotbalist: „E nedrept ce i se întâmplă lui Keşeru”

Sfaturi de aur pentru românii de la Ludogoreţ. Un fost mare fotbalist: „E nedrept ce i se întâmplă lui Keşeru”
Comentarii

Dimitar Berbatov a vorbit despre situaţia românilor de la Ludogoreţ, care nu au început de sezon prea strălucit.

Berbatov, fostul atacant a lui Manchester United, regretă ce îi se întâmplă lui Keşeru, internaţionalul român care încă nu a debutat în noul sezon de primă ligă bulgară.

„Am citit că Keşeru are unele probleme cu antrenorul şi acesta pare a fi motivul pentru care se antrenează cu echipa a doua. Este o situaţie ciudată pentru că a înscris atât de multe goluri pentru ei şi e acolo de atât de mult timp. În acest moment, cred că este un pic nedrept şi nu consider că obţine respectul pe care îl merită, aşa că sper că vor rezolva această problemă şi va putea începe din nou să joace pentru prima echipă” a spus Dimitar Berbatov.

Fostul mare internaţional bulgar a continuat: „Încă poate înscrie goluri pentru Ludogoreţ. Pentru un jucător care a fost acolo şi care a făcut atât de multe pentru club, trebuie să existe o altă modalitate de a rezolva orice tip de problemă”.

Situaţia lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu este al doilea fotbalist român din lotul lui Ludogoreţ.

„În ceea ce-l priveşte pe Rotariu, venirea lui la echipă ca nou jucător român este un lucru bun, deoarece predecesorii săi, Moţi şi Keşeru, au jucat acolo şi au avut succes atâţia ani, aşa că el are baza şi tradiţia de la internaţionalii români de acolo. Acestea fiind spuse, el încă trebuie să dovedească. A avut un început decent de sezon marcând un gol, dar trebuie să menţină acest nivel şi să joace bine, să ajute echipa şi să înscrie goluri. Ludogoreţ este o echipă grozavă din Bulgaria, care creează multe şanse, aşa că vor exista o mulţime de oportunităţi pentru el” a declarat fostul mare fotbalist.

Cosmin Moţi, trecerea de la jucător la director sportiv

Berbatov a vorbit şi despre trecerea lui Cosmin Moţi de la jucător la funcţia de director sportiv: „Eu cred că toată lumea se aştepta la această tranziţie a lui Moţi, deoarece este acolo, la club, de foarte mult timp. Putem spune că el este pe jumătate bulgar pentru că vorbeşte bine limba şi toată lumea din club îl admiră. Cu experienţa sa din teren, cunoaşterea băieţilor şi a clubului din interior, Cosmin va fi un mare ajutor pentru Ludogoreţ. Sunt sigur că va învăţa de la oamenii din jurul său care au experienţă şi în fiecare zi va deveni din ce în ce mai bun la ceea ce face”.

Afla mai multe despre: claudiu keserudorin rotariucosmin moti 

viewscnt
Articole similare