Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfaturi pentru Dennis Man: „Acum e momentul”. Ce riscă fotbalistul dacă nu se transferă rapid

Sfaturi pentru Dennis Man: „Acum e momentul”. Ce riscă fotbalistul dacă nu se transferă rapid

Fotbal intern

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) este în centrul atenţie în această perioadă datorită evoluţiilor bune pe care le are la FCSB.

Vasile Miriuţă, tehnicianul trecut prin Liga I, îl sfătuieşte pe tânărul jucător să profite de evoluţia sa bună din această perioadă şi să plece într-un campionat mai puternic din străinătate. Miriuţă îl avertizează pe Man să nu bată pasul pe loc în România.
Nu-i cu nimic de vină el, are un sezon foarte bun. Dar ca să rezolvi un transfer nu apare în ziare. Eu ştiu cum merg lucrurile, că am fost impresar. Vor să-i ridice şi cota, să se vorbească de el. Are 22 de ani, ar trebui să se transfere acum. După aia, e cam greu să te transferi la un club puternic. Man sigur a avut oferte, dar Gigi Becali cere o anumită sumă. O să ajungă la 25 de ani şi o să joace tot în campionatul României. Lasă-l să plece pe 10 milioane de euro şi bagi un procent dintr-un viitor transfer", a spus Vasile Miriuţă, pentru Look Sport.

DENNIS MAN, DESPRE AVALANŞA DE OFERTE: „NU MĂ GANDESC LA TRANSFER”

Man a primit în ultima perioadă diverse oferte pe numele său, însă fotbalistul a afirmat, ieri, că se concentrează doar pe jocul său şi nu îi stă capul la un posibil transfer în străinătate. „Nu ştiu de nicio ofertă, văd ce se scrie prin ziare, sunt zilnic transferat la echipele din Europa. Văd că oamenii se răzbună pe mine, dar eu îmi fac treaba pe teren şi nu mă gândesc la transfer. Nu este problema mea ce se scrie, eu dau totul cât sunt aici şi las la o parte transferurile", a declarat Man.

  • 6.5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 17 goluri şi 7 pase decisive a dat fotbalistul în 18 partide bifate pentru FCSB, în acest sezon

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare