Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfaturi preţioase de la Năstase şi Ţiriac pentru Simona Halep: "Nu vreau să fiu Ion Gură de Aur, dar mare atenţie!"

Sfaturi preţioase de la Năstase şi Ţiriac pentru Simona Halep: "Nu vreau să fiu Ion Gură de Aur, dar mare atenţie!"

Simona Halep

Comentarii

Aflată pe locul 13 în clasamentul WTA, Simona Halep se pregăteşte intens pentru debutul de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

"Aveţi idee cât este de greu numai să visezi la locul 1 mondial? V-aş pune să îl întrebaţi pe Năstase cum e, dar nici el nu ştie cum a ajuns acolo în 1973. Să ajungi numărul 1 în lume e foarte greu, aproape imposibil, în special dacă vii dintr-o ţară ca România. Halep e o excepţie. Acum, trebuie să vedem dacă o ţine şi fizicul.

Nu vreau să mă numesc Ion Gură de Aur, dar şi la Nadal am spus: <<Aoleo, să vedem dacă îl mai ţine fizicul>>. Şi văd că nu-l mai ţine. După părerea mea, Halep trebuie să se gândească la capitolul fizic în următoarele şase luni de zile. Când capul vrea mai mult decât fizicul, te rupi, e simplu" , a spus Ion Ţiriac.

"A fost deja pe primul loc mondial, acum trebuie să stea bine din punct de vedere fizic şi să joace doar la turneele importante. Nu trebuie să joace peste tot. Adică să facă aşa cum face Federer. Să ia exemplu şi accidentarea pe care a avut-o, acum trebuie să stea cât mai mult timp să se recupereze" , a declarat Ilie Năstase.

Simona Halep la US Open

Simona Halep, locul 13 WTA şi favorită 12, o va întâlni pe sportiva italiană Camila Giorgi, numărul 36 mondial, în primul tur al turneului de la US Open.

Halep şi Giorgi au mai fost adversare o dată, în 2015, la Miami, când învingătoare a fost românca.

Adversarele celorlalte românce de pe tabloul principal:

  • Sorana Cîrstea (38 WTA) – Veronika Kudermetova (Rusia, 31 WTA şi favorită 29)
  • Irina Begu (74 WTA) – Andrea Petkovic (Germania, 66 WTA)
  • Ana Bogdan (106 WTA) – jucătoare din calificări

În calificări sunt angrenate alte patru jucătoare din România: Gabriela Ruse, Monica Niculescu, Jaqueline Cristian şi Mihaela Buzărnescu.

 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare