Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfaturile lui Takayuki Seto pentru fotbaliştii români care vor participa la Jocurile Olimpice! ”Dacă nu se acomodează, o să fie foarte greu!”

Sfaturile lui Takayuki Seto pentru fotbaliştii români care vor participa la Jocurile Olimpice! ”Dacă nu se acomodează, o să fie foarte greu!”
Comentarii

Takayuki Seto, fostul fotbalist japonez al Astrei Giurgiu, a oferit în exclusivitate un interviu pentru TelekomSport.

România face parte din grupa B pentru meciurile de la Jocurile Olimpice din Tokyo şi va evolua împotriva selecţionatelor din Noua Zeelanda, Coreea de Nord şi Honduras. Naţionala României va juca într-o grupă favorabilă, iar voci din fotbalul românesc precum Gică Popescu au spus că tricolorii trebuie să lupte pentru o medalie la Tokyo. 

Takayuki Seto, fostul jucător japonez de la Astra Giurgiu, care s-a transferat în această vară la Petrolul Ploieşti, le-a oferit tricolorilor câteva sfaturi. El spune că este foarte important ca jucătorii să se acomodeze cu temperatura din Japonia, deoarece umiditatea este mai mare, iar pe teren temperatura se simte mai ridicată.

”Mă uit la televizor şi oamenii spun, unii, că nu e bine să facă şi unii spun că e bine pentru toată lumea. Mai este o lună şi ceva şi sper să organizeze. Toată lumea aşteaptă, deja au cumpărat acum un an bilete şi abia aşteaptă. (n.r JO)

Trebuie să se acomodeze la aerul şi temperatura de acolo! 

Trebuie să se acomodeze la aerul şi temperatura de acolo. O să fie foarte cald, nu se compară cu România. Cu fusul orar trebuie să se acomodeze, asta deranjează mai mult. Aici e mai umed şi te simţi mai cald pe teren. Dacă nu se acomodează, o să fie foarte greu”, a declarat Takayuki Seto, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-jocurile olimpice-seto 

viewscnt
Articole similare