Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sfidare!". Mihai Stoica, răspuns tăios pentru Vassaras: "Toţi suntem imbecili, el e singurul care înţelege. Are interese!" | EXCLUSIV

"Sfidare!". Mihai Stoica, răspuns tăios pentru Vassaras: "Toţi suntem imbecili, el e singurul care înţelege. Are interese!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul FCSB, a comentat la Telekom Sport spusele lui Kyros Vassaras, şeful CCA, care a vorbit despre greşelile mari de arbitraj. Vassaras a spus despre Florin Tănase şi Andrei Ivan că simulează foarte mult, iar MM replicat şi a declarat că din moment ce a nominalizat înseamnă că grecul are interese.

"Sfidare!". Mihai Stoica, răspuns tăios pentru Vassaras: "Toţi suntem imbecili, el e singurul care înţelege. Are interese!"

În conferinţa de presă susţinută luni, Kyros Vassaras le-a luat apărărea arbitrilor din România şi, printre altele, i-a nominalizat pe Tănase de la FCSB şi pe Ivan de la U Craiova şi a spus despre ei că simulează foarte mult. Mihai Stoica, invitat la Sport Report, a comentat spusele grecului din fruntea CCA.

MM a spus că, dacă a dat nume, înseamnă că Vassaras are anumite interese şi, prin declaraţiile de la conferinţă, grecul a sfidat pe toată lumea din fotbalul românesc.

"Nu ştiu limba greacă şi nu ştiu cum se spune sfidare. Ceea a făcut Vassasar aşa se traduce. Este sfidare la adresa tuturor, pe un salariu mai mare decât cel al şefului FRF, dacă e adevărat ce se scrie. Cred că are nişte interese Vassaras, când dă exemple numai de la anumite echipe. O să-mi fac şi eu un material care simulează obsesiv, de la alte echipe. Nu înţeleg ce vrea să spună Vassaras cu asta.

De regulă, preşedinţii de Comisie încearcă să cauţioneze arbitri. Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege fenomenul. Mesajul e destul de clar, în momentul când nominalizezi jucători de la anumite. Nu cred că e normal să ai preşedintele CCA un străin, care înţeleg că nu prea stă în România. Nu cred că poţi evalua un arbitru când îl vezi la TV. Cred că sunt foşti arbitri români care sunt peste Vassaras", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Vassaras: ”Foştii arbitri comentează şi nu-şi amintesc de greşelilor lor!”

”Cu toţii suntem parte din fotbalul românesc. Trebuie să colaborăm. Am făcut o întâlnire cu antrenorii, iar multe lucruri au fost lămurite. Văd foşti arbitri care comentează şi nu-şi amintesc de greşelilor lor. Sunt foarte duri când analizează arbitrii. Ei trebuie să primească respect, pentru că şi ei respectă jucătorii şi echipele

Doar împreună putem schimba mentalitate din fotbalul românesc. Eu sunt şeful CCA, sunt responsabil de elita arbitrajului românesc. Avem un vicepreşedinte, Alexandru Deaconu, care răspunde de implementarea VAR, de pregătirea arbitrilor. Da, există greşeli. Dar facem tot ce putem pentru ca arbitrii să fie cât mai bine pregătiţi.

Eu nu pot face magie. Eu le arăt arbitrilor români drumul, dar ei merg pe autostradă. Eu le arată drumul, prin antrenamente. Sunt ca un antrenor. Ei ştiu când fac greşeli. Noi ştim când când greşesc”, a declarat preşedintele CCA.

Afla mai multe despre: mihai stoicavassarasliga 1ccafcsbarbitraj 

viewscnt
Articole similare