Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfidează Nedelcu ordinul lui Becali? „Voi juca acolo unde mă pune antrenorul”. Reacţii la cald după eşecul cu FC Basel | VIDEO

Sfidează Nedelcu ordinul lui Becali? „Voi juca acolo unde mă pune antrenorul”. Reacţii la cald după eşecul cu FC Basel | VIDEO

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu a fost singurul fotbalist de la FCSB care a oferit declaraţii după înfrângerea din primul amical al iernii, scor 0-1, cu FC Basel. Bogdan Vintilă l-a folosit pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani pe poziţia de mijlocaş central, în ciuda a ceea ce a spus patronului.

Având în vedere că FCSB are doar doi fundaşi centrali de bază, pe Bogdan Planic şi pe Iulian Cristea, Gigi Becali a declarat că, în 2020, Dragoş Nedelcu va juca îndeplini şi el acest rol, chiar dacă fotbalistul a declarat în mai multe rânduri că se simte mai bine în poziţia de mijlocaş central.

Pentru FCSB, amicalul cu Basel a fost primul din această iarnă, spre deosebire de vicecampioana Elveţiei, care a încheiat stagiul de pregătire odată cu victoria contra echipei lui Vintilă.

„A fost un meci bun, după părerea mea. Un adversar foarte dificil. Consider că ne-am făcut antrenamentul, am progresat de la meciul acesta şi trebuie să învăţăm din golul primit. 

(Basel la ultimul amical, FCSB la primul)
Normal că acest lucru contează, pentru că ei au o bază mai mare de pregătire, probabil că încep campionatul.

Pentru noi e important că ne-a ieşit meciul acesta şi am respectat ce aveam de făcut.

Trebuie să învăţăm din acest gol pe care l-am primit, pentru că nu este ok să ne oprim dacă nu fluieră arbitrul.

A fost greşeala tuturor, pentru că toată echipa noastră s-a oprit. Trebuie să învăţăm, pentru că un gol de genul acesta ne poate costa şi un campionat. 

Au fost tensiuni normale, pentru că suntem bărbaţi şi vrem să câştigăm fiecare meci, nu contează pe cine întâlnim.

Consider că avem toate şansele să luăm campionatul. Trebuie să muncim, să progresăm, pentru că vom întâlni adversari foarte dificili în play-off. CFR e o echipă foarte puternică, care sigur se va întări şi vrem să luăm eventul.

(De prezenţa lui Rădoi la meci)
Dânşii urmăresc toate echipele, pentru că ne aşteaptă un meci foarte important cu Islanda şi toată România trebuie să susţină România.

(Patronul a decis că vei juca fundaş central)
Voi juca unde decide antrenorul şi mă voi supune.

Clar îmi place să joc mijlocaş defensiv, dar dacă conducerea va stabili să joc fundaş central nu mă voi împotrivi, pentru că de aceea sunt plătit, să fac ce trebuie ca să îmi ajut echipa. 

(De Gnohere)
Dacă „Bizonul” va considera că e mai bine pentru el să rămână aici şi nu va primi o ofertă mai bună pentru el, cu siguranţă îl vom aştepta cu braţele deschise, pentru că a fost golgheterul echipei în ultimii doi ani. 

Dacă a rămas în ţară înseamnă că are ceva decizii de luat şi trebuie să se liniştească”, a declarat Dragoş Nedelcu la finalul meciului FCSB - FC Basel, scor 0-1.

Afla mai multe despre: fcsbnedelcuamicalbecalibasel 

viewscnt
Articole similare