Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sharapova, desfiinţată de adversară după ce a făcut la Wimbledon! Gest lipsit de sportivitate! "Mi se pare trist pentru ea! Să facă aşa ceva..."

Sharapova, desfiinţată de adversară după ce a făcut la Wimbledon! Gest lipsit de sportivitate! "Mi se pare trist pentru ea! Să facă aşa ceva..."

Tenis

Comentarii

Maria Sharapova a părăsit turneul Wimbledon 2019 în primul tur, după ce a abandonat în setul decisiv al confruntării cu Pauline Parmentier, într-un moment în care adversara conducea cu 5-0 şi mai avea nevoie de un singur game pentru a câştiga partida.

O decizie catalogată de adversară, dar şi de presa internaţională drept "lipsită de fair-play", în condiţiile în care rusoaica i-a răpit adversarei bucuria de a câştiga pe teren meciul.



Parmentier a revenit incredibil în meciul cu Sharapova după ce rusoaica a condus cu 6-4, 5-2. Sportiva din Franţa a revenit în setul secund şi s-a impus la tie-break, după care în decisiv a defilat şi s-a distanţat la 5-0, moment în care Maria Sharapova a decis să abandoneze, acuzând probleme la braţul stâng.

După meci, Parmentier nu şi-a ascuns dezamăgirea pentru gestul Sharapovei.

"Mi-aş fi dorit ca ea să termine meciul. Încă îmi doresc să pot să mă bucur de această victorie. Am văzut că juca la intensitate redusă în setul trei. Am crezut că va renunţa la 3-0 sau la 4-0. Dar când joci până la 5-0, poţi să termini meciul.

Deşi a fost acest context, eu tot m-am bucurat. Nu mă interesează ce spune lumea, am câştigat meciul.

Am făcut un scurt moonwalk (n.r. dansul consacrat al lui Michael Jackson) pentru Bennet (n.r. Julien Benneteau), pentru că mi-a spus să fac asta dacă o voi învinge pe Sharapova.

Când am văzut-o că se apropie, când a abandonat, am vrut să-i zic...dar ştiţi ce? Mi se pare trist pentru ea să spună 'N-am pierdut, îmi pare rău, am renunţat'! Nu-mi pasă, am câştigat, am meritat victoria, abandonul ei nu-mi ia cu nimic din merite.

Să te retragi la 5-0 nu e foarte frumos, dar nu mă aşteptam la altceva din partea ei. Adică, putea să o facă înainte, era clar accidentată, dar la 5-0 e ca şi cum aş fi câştigat
", a spus Parmentier, imediat după meci.

Afla mai multe despre: sharapovaparmentierwimbledon 

viewscnt
Articole similare