Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sheriff a umilit-o pe Real pe teren, apoi în mediul online! Ironia supremă a moldovenilor la adresa ”galacticilor” | FOTO

Sheriff a umilit-o pe Real pe teren, apoi în mediul online! Ironia supremă a moldovenilor la adresa ”galacticilor” | FOTOgalerie foto
Comentarii

În urma victoriei de pe Santiago Bernabeu, administratorii contului de Instagram al lui Sheriff s-au pus pe şotii şi au ironizat-o pe Real Madrid.

Sheriff a reuşit o victorie istorică pe Santiago Bernabeu, la prima apariţie în grupele Ligii Campionilor. Campioana Moldovei i-a provocat Realului unul dintre cele mai ruşinoase eşecuri din istoria clubului. 2-1 s-au impus băieţii lui Yutiy Vernydub la Madrid, continuând parcursul de 100% din grupe.

În urma partidei, admnistratorii contului de Instagram al lui Sheriff au oferit ironia supremă. Aceştia au luat coroana din stema Realului şi au pus-o deasupra stemei lui Sheriff, în semn că moldovenii le-au furat podoaba ibericilor.

Ironia supremă a moldovenilor la adresa ”galacticilor”

Între timp, postarea a fost ştearsă de pe reţelele de socializare, însă nu înainte de a fi capturată de nenumărate persoane şi apreciată de peste 46.000 de alte conturi.

După ce trecuse de Şahtior Donetsk în prima rundă a grupelor, un alt rezultat surprinzător, Sheriff a reuşit una dintre cele mai neaşteptate victorii din istoria Ligii Campionilor. În următorul meci, ultimul din turul grupelor, moldovenii vor da peste campioana Italiei, Inter, sperând să îşi continue parcursul perfect de până acum.

Afla mai multe despre: sheriff tiraspolreal madridreal sheriff 

viewscnt
Articole similare