Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sheriff - Shkendija. Moldovenii, obligaţi să câştige

Sheriff - Shkendija. Moldovenii, obligaţi să câştige

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Sheriff - Shkendija Liga Campionilor 31.07.2018. Nimic nu este jucat în această dispută din turul II preliminar din Champions League. În tur s-a marcat un singur gol, iar moldovenii par capabili să întoarcă rezultatul pe teren propriu.

Ponturi pariuri Sheriff - Shkendija Liga Campionilor 31.07.2018

Campioana Macedoniei porneşte cu un uşor avantaj în meciul de la Tiraspol. Ibraimi a marcat singurul gol al partidei din tur şi le-a oferit macedonenilor prima şansă la calificarea în turul al treilea. Echipa care va merge mai departe o va înfrunta pe RB Salzburg pentru calificarea în playoff-ul UEFA Champions League. Nici echipa care pierde această dublă nu va ieşi din competiţiile europene. Va face trecerea în UEFA Europa League, unde va da peste învingătoarea duelului dintre KRC Genk (Belgia) şi Fola Esch (Luxembourg). Mai mult ca sigur va fi Genk, care s-a impus cu scorul de 5-0 în prima manşă.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Sheriff - Shkendija Liga Campionilor 31.07.2018

Încoronată campioana Macedoniei pentru al doilea an conseccutiv, Shkendija a luat startul pentru a 7-a oară în cupele europene. Cel mai aproape de grupe a fost în 2016, când s-a oprit în playoff-ul UEFA Europa League, eliminată de Gent după o dublă înfrângere (0-4 pe teren propriu şi 1-2 în deplasare). A repetat performanţa şi în sezonul trecut, dar din nou playoff-ul i-a fost capăt de linie. De această dată, AC Milan i-a pus piedică, după 0-1 pe teren propriu şi 0-6 în deplasare. Revenind la actualul sezon, trebuie să spunem că Shkendija a trecut cu ceva emoţii de primul tur preliminar. A învins-o cu 5-0 pe The New Saints în prima manşă, dar a pierdut cu 0-4 la retur.

Sheriff - Shkendija 1 @ 1.65

Afla mai multe despre: sheriffshkendijaponturi pariuriliga campionilor 

viewscnt
Articole similare