Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SHOW-ul revine la Telekom Sport. Toate detaliile despre planul oficialilor NBA pentru reluarea sezonului

SHOW-ul revine la Telekom Sport. Toate detaliile despre planul oficialilor NBA pentru reluarea sezonului

NBA

Comentarii

NBA revine pe 31 iulie şi, conform lui Adrian Wojnarowski, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din SUA, sezonul se va încheia pe 12 octombrie.

Oficialii ligii nord-americane îşi propun să organizeze într-un singur loc ultimele meciuri din sezonul regulat şi din play-off-ul actualei stagiuni. Acestea se vor desfăşura în Orlando, la complexul Walt Disney World. Doar 22 de echipe se pare că au fost invitate. Mai exact, cluburile care înainte de oprirea sezonului se aflau pe un loc de play-off au obţinut biletele pentru acest nou format, în timp ce restul de şase cluburi a fost selectat pe baza bilanţurilor din sezon.

Echipele care s-au aflat la mai puţin de şase meciuri distanţă faţă de poziţia a opta au primit invitaţie pentru turneul din Orlando, astfel încât să aibă şanse la calificarea în play-off. Cele şase organizaţii sunt: Washington Wizards, din conferinţa de Est, şi New Orleans Pelicans, Portland Trail Blazers, Phoenix Suns, Sacramento Kings şi San Antonio Spurs, din conferinţa de Vest,. Echipele care nu mai aveau şanse la play-off precum New York Knicks nu vor mai reveni.

Conform lui Adrian Wojnarowski, se vor mai juca încă opt partide din cadrul sezonului regulat şi apoi se va trage linie, primele şapte formaţii din fiecare conferinţă fiind calificate în play-off. În schimb, dacă între locul 8 şi locul 9 dintr-o anumită conferinţă există o diferenţă de bilanţ mai mică de patru victorii, acestea vor juca pentru play-off într-un mini-turneu. Joi, urmează ca proprietarii echipelor să voteze această propunere venită de la liga condusă de Adam Silver şi se zvoneşte că va fi acceptată.

Meciurile se vor relua pe 31 iulie, în direct pe Telekom Sport, iar sezonul se va încheia cel târziu pe 12 octombrie când s-ar putea juca meciul 7 al finalei. 

Afla mai multe despre: nbalakers 

viewscnt
Articole similare