Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a anunţat retragerea după FCSB - Gaz Metan 1-0! "A trecut, aşa a fost să fie cariera mea"

Şi-a anunţat retragerea după FCSB - Gaz Metan 1-0! "A trecut, aşa a fost să fie cariera mea"

FCSB

Comentarii

Liga 1 va rămâne cu unul dintre cei mai în vârstă fotbalişti. Portarul lui Gaz Metan, Răzvan Pleşca, a anunţat că se va retrage la finalul acestui sezon, la 38 de ani.

Răzvan Pleşca şi-a anunţat retragerea din activitate

Portarul lui Gaz Metan a fost titular în înfrângerea cu FCSB şi a încasat golul care a adus victoria gazdelor în minutele de prelungire. Imediat după fluierul de final al partidei, Răzvan Pleşca a susţinut că se va retrage după ultima etapă din acest sezon. 

El a vorbit şi despre transferul ratat la FCSB, unde a fost dorit de Gigi Becali în urmă cu câţiva ani.

"A trecut, aşa a fost să fie cariera mea, să joc cea mai mare parte la Mediaş, să nu joc la echipe mari. Nu pot să spun că regret, pentru că nu ştiu ce s-ar fi întâmplat. Eu le mulţumesc oamenilor de aici, pentru ca s-au gândit la mine la momentul respectiv. Mă voi retrage la finalul acestui sezon. Sper să mă retrag cu echipa în Liga 1", a declarat veteranul din poarta lui Gaz Metan Mediaş, la finalul meciului pierdut pe Arena Naţională. 

FC Naţional, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Gaz Metan sunt echipele din cariera lui Pleşca. Peste 300 de meciuri are în carieră. 

VIDEO | FCSB - Gaz Metan 1-0, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 90+2.

 
 

Afla mai multe despre: razvan plescafcsbgaz metan 

viewscnt
Articole similare