Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Şi-a dat acordul!". United a bătut palma cu noul antrenor, Solskjaer e OUT! City l-a vrut în locul lui Guardiola

"Şi-a dat acordul!". United a bătut palma cu noul antrenor, Solskjaer e OUT! City l-a vrut în locul lui Guardiola
Comentarii

Brendan Rodgers (48 de ani) şi-ar fi dat acordul pentru a prelua pe Manchester United şi să-l înlocuiacă pe Ole Gunnar Solskjaer, actualu antrenor de pe Old Trafford. "Diavolii" au o serie de rezultate negative care atârnă greu de scaunul lui Solskjaer, tot mai contestat în ultimul timp. Presa din Anglia scrie că Manchester United i-a găsit deja înlocuitor.

"Şi-a dat acordul!". United a bătut palma cu noul antrenor, Solskjaer e OUT! City l-a vrut înlocul lui Guardiola

Manchester United nu trece prin cea mai bună perioadă de formă, deşi a făcut transferuri improtante în vară, precum Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho sau Raphael Varane. Cu toate acestea, englezii n-au reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, iar viitorul antrenorului Ole Gunnar Solskjaer e incert. Scaunul său se clatină serios după înfrângeri usturătoare în faţa lui Liverpool şi a rivale din oraş, Manchester City.

Cei de la CaughtOffside scriu, luni, că Manchester United a bătut palma cu noul antrenor de pe Old Trafford. Sursa citată scrie că Brendan Rodgers, antrenorul lui Leicester, şi-a dat acordul verbal de a prelua pe Manchester United, dar vrea să o facă în vară, la finalul sezonului pentru a avea timp să pregătească totul în vederea noii stagiuni.

Totuşi, se pare că Manchester United nu vrea să mai aştepte şi insistă pentru ca Brendan Rodgers să vină să preia banca tehnică de pe Old Trafford încă din acest moment. Brendan Rodgers a fost la un pas să ia titlul cu Liverpool în 2014, dar a ratat trofeul la mustaţă în faţa lui Chelsea.

Antrenorul britanic a fost şi pe lista lui Manchester City, care-i caută înlocuitor lui Pep Guardiola, cel ce i-a anunţat pe şefii de pe Etihad că din vara lui 2022 îşi doreşte o pauză de la antrenorat. Se pare că United s-a mişcat mai repede şi l-a convins pe Brendan Rodgers să spună "da", iar acum rămâne de văzut dacă va veni pe Old Trafford acum sau la vară, la finalul sezonului din Premier League.

Brendan Rodgers mai are contract cu Leicester City până în 2025 şi, în carieră, le-a mai antrenat pe Reading, Chelsea U18, Watford, Swansea, Liverpool şi Celtic.

Ralf Rangnick şi Erik ten Hag sunt celelalte nume despre care presa a scris că l-ar putea înlocui pe Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United.

Afla mai multe despre: brendan rodgersmanchester unitedsolskjaerantrenor 

viewscnt
Articole similare