Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a dat autogol în secunda 12, iar acum îl atacă pe Dică! Dezvăluirile lui Artur Jorge, după coşmarul de la FCSB: ”E incredibil aşa ceva”

Şi-a dat autogol în secunda 12, iar acum îl atacă pe Dică! Dezvăluirile lui Artur Jorge, după coşmarul de la FCSB: ”E incredibil aşa ceva”

FCSB

Comentarii

Artur Jorge s-a despărţit de FCSB după un sezon în care mai mult a stat pe banca de rezerve sau în afara lotului, iar acum îl critică pe Dică.

Fundaşul central a rezistat la FCSB doar câteva secunde. La debutul său în tricoul roş-albastru, după doar 12 secunde din meciul cu Juventus Bucureşti, Artur Jorge şi-a dat un autogol incredibil. A fost tras pe linie moartă de Becali, iar Dică i-a mai dat foarte puţine şanse.

Eu cred că nu a fost normal ceea ce mi s-a întâmplat acolo. Este adevărat, am făcut o greşeală şi am ratat o şansă primită din partea lor la primul meu meci pentru Steaua, dar toţi ştiau că eu ajunsesem la Bucureşti cu o zi înaintea meciului cu Juventus, nu am fost cu ei în cantonament, nu îmi cunoşteam noii coleg. Ei niciodată nu mi-au dat alte ocazii ca să arăt ceea ce pot şi care îmi este adevăratul nivel, nu mi-au dat şansa să joc în alte meciuri din Liga 1. Eu înainte am adunat 32 de meciuri pentru Braga, am jucat în Europa League în sezonul de dinainte să ajung la Steaua. Situaţia prin care am trecut la Steaua este incredibilă… Asta e părerea mea! Toţi cei de la Steaua ştiau că mereu m-am antrenat bine, nu am făcut nicio problemă pe parcursul contractului cu Steaua, i-am respectat pe toţi… Nu a fost corect ceea ce mi-au făcut cei de la Steaua!

Sincer, eu cu Dică nu am avut niciun fel de relaţie! Eu si Dică aproape nu am discutat. Nu am primit nicio explicaţie când nu am fost folosit. Cu Mihai Stoica mai vorbeam din când în când, foarte rar. Nu ştiu ce să spun… am avut o relaţie normală cu el. Eu aşa cred. Am avut o relaţie profesională, o relaţie ca de la un jucător profesionist la un director sportiv. Niciodată nu am avut probleme cu Mihai Stoica sau cu altcineva de acolo, cel puţin nu au existat probleme din partea mea”, a spus Artur Jorge, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: artur jorgedicafcsb 

viewscnt
Articole similare