Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a dat demisia de la FCSB în urmă cu un an şi acum a rupt tăcerea în presa din Cipru: ”A fost o lecţie pentru mine”

Şi-a dat demisia de la FCSB în urmă cu un an şi acum a rupt tăcerea în presa din Cipru: ”A fost o lecţie pentru mine”

Superliga

Comentarii

Un antrenor care şi-a dat demisia de la FCSB, după ce Gigi Becali a intervenit la echipă, a rupt tăcerea în presa din Cipru. Bogdan Andone spune că experienţa relaţiei pe care a avut-o cu Gigi Becali a fost ca o lecţie pentru el.

Bogdan Andone a fost numit pe 1 iulie 2019 antrenor principal la FCSB, dar nu s-a bucurat prea mult de această funcţie. Antrenorul în vârsta de 45 de ani şi-a dat demisia pe 2 august 2019, după un meci cu Alashkert, în turul 3 al Europa League, partidă pierdută cu 2-3 de FCSB. Bogdan Andone a lăsat atunci de înţeles că este nemulţumit de implicarea prea mare a lui Gigi Becali.

Şi-a dat demisia de la FCSB şi rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali

În aceasta perioada, fostul antrenor al Astrei a fost în negocieri cu Olympiakos Nicosia, o echipa din prima ligă a Ciprului. Discuţiile au picat, dar Bogdan Andone le-a acordat un interviu celor de la kerkida.net. Printre altele, antrenorul român a fost întrebat şi despre cum a fost să lucreze cu excentricul Gigi Becali. Andone a rupt tacerea pe acest subiect, spune că a fost o experienţă foarte bună, care i-a servit însa şi ca lecţie:

”(Cum a fost să lucrezi cu Gigi Becali?) Vrei să-ţi spun adevărul? A fost o exprienţă bună. Am învăţat mai multe lucruri. A fost o lecţie pentru mine, va fi utilă în viitor”, a declarat Bogdan Andone pentru kerkida.net.

Cum a plecat Bogdan Andone de la FCSB

La începutul lunii august 2019, FCSB a avut returul cu Alashkert, în turul 3 al Europa League. FCSB a pierdut cu 2-3, dar s-a calificat graţie victoriei cu 3-0 din meciul tur. Totuşi, Bogdan Andone şi-a anunţat demisia dupa acel meci. Antrenor în vârsta de 45 de ani a lăsat atunci de înţeles că este nemulţumit de faptul că Gigi Becali se implică mult prea mult în alcătuirea echipei de start.

”Îmi place să decid eu. Ştiam care e situaţia, dar e echipa patronului şi deciziile le ia doar dânsul. A fost o experienţa extraordinară, cu care nu ma voi mai întâlni”, a spus atunci Bogdan Andone.

După acele declaraţii, Bogdan Andone a evitat să ofere şi alte informaţii despre motivele care l-au determinat să-şi dea demisia de la FCSB.

 

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare